Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Számos sérülttel a Manchester City elleni mérkőzés előtt

Steve Bruce nincs könnyű helyzetben a holnapi, Manchester City elleni bajnoki mérkőzés előtt. Sok sérült játékosa van a csapatnak, amelyről ő is beszélt a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

0 Tovább

Folytatódik a jó széria a West Ham ellen?

A folytatás óta jól megy a Newcastle Unitednek a bajnokságban. A Szarkák az eddigi három bajnoki mérkőzésükből kettőt megnyertek, és egy döntetlent játszottak. Adódik a kérdés, Steve Bruce fiai a West Ham ellen is folytatják-e ezt a jó sorozatot, már ami a bajnokságot illeti?

0 Tovább

Végleg padlóra küldik a Bournemoutht?

newcastle newcastle_united bournemouth_newcastle premier_league 32.forduló eddie_howe​A vasárnapi Manchester City ellen FA kupa fiaskó (0-2) után újabb megmérettetés vár a játékosokra, ezúttal az Eddie Howe vezette Bournemouth lesz az ellenfél ma este (19:00) idegenben.

0 Tovább

Pochettino: "Motivált vagyok a következő projekthez"

mauricio_pochettino tottenham newcastlePochettino álma az, hogy egy napon újra a Tottenham csapatát irányíthassa majd. Ám most késznek érzi magát egy másik projekthez.

0 Tovább

Vereséggel kezdte a csapat 2020-at

A Newcastle United tegnap délután 3-0-ás vereséget szenvedett el hazai pályán a Lejeunecester Leicester City ellenében. Így zsinórban a harmadik mérkőzését vesztette el a csapat a PL-ben.

0 Tovább

Shelvey: "Csak végeztem a munkámat, és vártam a lehetőséget"

Jonjo Shelvey elégedetten nyilatkozott a West Ham elleni győzelem után. Beszélt a győztes taktikáról, valamint a kezdőcsapatba való visszatéréséről is.

0 Tovább

Négy hiányzó a West Ham ellen

Holnap délután idegenben, a West Ham United lesz a csapat ellenfele a bajnokságban.

0 Tovább

Albert így emlékszik vissza a Manchester United elleni 5-0-ra

23 évvel ezelőtt (1996. október 20-án) a Newcastle United 5-0-ra győzte le a Manchester United csapatát. A mérkőzés ötödik gólját szerző Phillipe Albert a következőképpen emlékszik vissza a legendás mérkőzésre, és a góljára:

0 Tovább

Preview: Tottenham-Newcastle

A Premier League harmadik játéknapján a (tavalyi BL döntős) Tottenham Hotspur csapatához látogatunk idegenbe, a Tottenham Hotspur Stadiumba.

0 Tovább

Na mi a helyzet Newcastleben?

A fő kérdést a Newcastle háza táját illetően természetesen két dolog teszi ki jelenleg:
1. Mégpedig az, hogy marad-e Benítez az edző?
2.Illetve az, hogy bekövetkezik-e a várva várt tulajdonos váltás?

0 Tovább

Ayozé: "Lehet most jött el az ideje a váltásnak"

ayoze_perez newcastle_unitedAyozé Pérez az El Chiringuito TV-nek adott interjút, amelyben elmondta, szívesen visszatérne Spanyolországba.

0 Tovább

Watford - PL 20.forduló

Szombat délután léjátssza az utolsó mérkőzését a 2018-es esztendőben a Newcaslte United csapata, az ellenfél pedig a Javi Gracía vezette Watford lesz idegenben. A szarkák egy 4-0-ás liverpooli zakó után, és egy Manchester United elleni bajnoki előtt látogatnak a lódarazsakhoz.

0 Tovább

Liverpool - PL 19.forduló 

A Premier League 19. játéknapján a bajnokságot vezető Liverpool csapatához látogatunk idegenben.

0 Tovább

Lascelles: "Mitrovic rémálom a védők számára"

A Newcastle United a hétvégén hazai pályán, a sereghajtó Fulham ellen lép pályára a bajnokságban. Lascelles pedig korábbi csapattársával, Aleksandar Mitrovic-val néz majd farkasszemet a pályán.

0 Tovább

Dubravka: "Remélem, hogy ez a vereség nem vet vissza minket"

martin_dubravka newcastle_west_hamMartin Dubravka a 'Shields Gazette'-nek értékelte a hétvégén történteket, vagyis a West Ham United elleni 3-0-ás vereséget.

0 Tovább

West Ham - PL 14. forduló

meccs_előzetes preview newcastle_west_ham beharangozóZsinórban három győzelem után, ma délután (16:009 hazai pályán fogadjuk a West Ham United csapatát.

0 Tovább

Játékosértékelés: Burnley-Newcastle

Tegnap esti győzelmének köszönhetően zsinórban a harmadik győzelmét könyvelhette el a csapat a bajnokságban. Benítez fiai pedig ennek a győzelemnek köszönetően a 13. helyre léptek előre a tabellán. Hajtás után játékos értékelés.

0 Tovább

Rondon: "Shearer itt egy legenda, nem vagyok hozzá hasonítható"

A hétvégén Salomón Rondón duplájának köszönhetően hazai pályán nyerni tudott a Newcastle United a Bournemouth ellen. Rondonnak pedig Alan Shearer is gratulált a Twitteren.

0 Tovább

Bournemouth - PL 12.forduló

Ma délután hazai pályán, az Eddie Howe vezette, 6. helyen álló AFC Bournemouth lesz az ellenfél a bajnokságban.

0 Tovább

Ki: "Soha sem panaszkodtam, csak vártam az esélyt"

ki_sung-yueng newcastle_unitedKi Sung-yueng a nyáron szabadon igazolhatóként érkezett a klubhoz. A dél-koreai játékos pedig előzetesen aligha gondolta volna azt, hogy newcastle-i karrierjének az elején ilyen kevés játéklehetőséghez jut majd. A középpályás többek között ennek az okairól is beszélt a sajtóban.

0 Tovább

Hip-hip hurrá! Megvan az első győzelmünk!

Tegnap délután Ayozé Pérez találatalának köszönhetően megszerezte az első győzelmét a csapat a bajnokságban.

1 Tovább

Watford - PL 11. forduló

newcastle_watford premier_league 11.fordulóHolnap délután kerül megrendezésre a Premier League 11. fordulója a számunkra, amelyben mi hazai pályán fogjuk fogadni a Watford csapatát.

0 Tovább

Shearer: "Nem Rafa a probléma forrása"

A klub korábbi legendás támadója, a ma 48 esztendős Alan Shearer is beszélt a sajtónak a csapat jelenlegi helyzetéről. Shearer Benítezt méltatta - akinek szerinte nem lesz egyszerű feladat bent tartanía a csapatot a PL-ben-, míg Ashleyt pedig bírálta.

0 Tovább

Muto: "Több gólt kell szereznem, és győzelmekhez kell segítenem a csapatot"

A csapat nyári igazolása elismerte, hogy sokkoló, ahogy a csapat számára indult a 2018/19-es szezon.

0 Tovább

Southampton - PL 10. forduló

southampton_newcastle premier_league pl 10.fordulóSzombat délután a St Mary's-ben lép pályára a csapat, a 16. helyen álló Southampton lesz az ellenfél a bajnokságban.

0 Tovább
«
12

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek