A hétvégén Salomón Rondón duplájának köszönhetően hazai pályán nyerni tudott a Newcastle United a Bournemouth ellen. Rondonnak pedig Alan Shearer is gratulált a Twitteren.

 

Shearer szavaira, és a vele való összehasonlításra a következőképpen reagált Rondón:

"Nem vagyok Shearerhez hasonítlható, ő itt egy legenda. Magas színvonalon kell játszanom továbbra is."

"Három gólom van nekem, neki pedig 206 gólja van. Fontos, hogy erre a számra koncentráljak, és folytassam a munkát."

"Örülök annak, hogy sikerült boldoggá tennem Shearert, mert tudom, hogy ő milyen nagy rajongója a klubnak."

"Láttam a Twitter üzenetét, és sokat jelentett nekem. Amikor még fiatal voltam, akkor a TV-ben figyeltem őt, most pedig a Twitteren cserélhetünk üzenetet egymással. Ez egészen elképseztő."

"A kilences szám viselése túl nehéz, különösen ebben a klubban. Továbbra is koncentráltnak kell lennem, és gólokat szereznem."

"Nagyon keményen kell dolgoznom, és megpróbálok gólokat szerezni. Őszintén szólva, soha sem mondtam azt, hogy ennyi, vagy annyi gólt szeretnék majd szerezni az idényben. A legfontosabb az, hogy a csapatnak segíteni tudjak."

A venezuelai támadó a csapat jelenlegi formájára is kitért:

"Nagyon örülünk a győzelemnek a csapattársakkal. Ennek a győzelemnek valaminek a kezdetének kell lennie. Tudjuk, hogy milyen nehéz sorsolásunk volt az idény elején, nagy csapatokkal játszottunk."

"Nagyon jól játszottunk az utolsó három mérkőzésünkön, és mind a hármon sikerült pontokat szereznünk. A két győzelem, és az egy döntetlen fontos volt a számunkra, stabilitást adott nekünk."

"Folytatnunk kell a munkát, és ahogy jönnek sorba a mérkőzések, úgy kell nekünk is gyűjtögetnünk egymás után a pontokat. Ha bent akarunk maradni, ahhoz győznünk kell."

Hajrá Newcastle!
Gyula4