A Newcastle United tegnap délután 3-0-ás vereséget szenvedett el hazai pályán a Lejeunecester Leicester City ellenében. Így zsinórban a harmadik mérkőzését vesztette el a csapat a PL-ben.

 

A mérkőzés negatív hőse egyértelműen Florian Lejeune volt, aki két kapitális hibát is vétett. Amennyiben nincsenek a sérülések, aligha jött volna ki a második félidőre. A francia hátvéd egyelőre nem tudta elkapni a fonalat a sérüléséből való visszatérése után. Egy kis pihenő biztosan nem ártana neki.

A futballban nincsen ha, de ugyanakkor illik megjegyezni, ha már Lejeunet is elővettük, mennyiben más lett/lehetett volna a mérkőzés, amennyiben Joelinton 0-0-ás játék állásnál belővi a ziccerét.

A mérkőzésről nem is akarok bővebben írni, szerintem felesleges. A vereségnél sokkalta inkább fájó az, hogy öt játékos is megsérült a Rókák ellen. Nevezetesen Jetro Willems, Javier Manquillo, Jonjo Shelvey, Fabian Schar és DeAndre Yedlin.

Így jelenleg 11 sérült játékosa van a csapatnak, a fent említett öt játékoson kívül sérüléssel bajlódik még: Clark, Dummett, Ki, Lascelles, Ritchie és Saint-Maximin is.

Bruce nincs könnyű helyzetben a csapatot súlytó sérüléshullám miatt. A csapat legközelebb szombaton fog pályára lépni, mégpedig a Rochdale ellen idgenben (az FA Kupában).

Mit gondoltok szokásunkhoz híven ezúttal is "elengedjük" az FA Kupát? Főleg annak tudatában, hogy ennyi sérültünk van...