Jonjo Shelvey elégedetten nyilatkozott a West Ham elleni győzelem után. Beszélt a győztes taktikáról, valamint a kezdőcsapatba való visszatéréséről is.

 

A győztes idgenbeli mérkőzésről (1-3) a következőképpen vélekedett az angol középpályás: 

"Tudtuk jól, hogy Pellegrini a csapatait szereti magasan feltolt védelmi vonnallal játszatni. Tudtuk, hogy a West Ham szenved a mélyen védekező, kontrázó csapatok ellen. Mi ezen dolgoztunk az edzéseken, és ez kifizetődött.

Nagyszerű győzelem volt, azonban már az első félidőben négy góllal kellett volna vezetnünk. Hatékonyabbnak kellett volna lennünk. Ugyanakkor az is igaz, ha a tabella allján állsz, akkor mindegy hogy hogyan és mekkora aránnyal, de győznöd kell."

Shelvey az utóbbi időben kiszorult a kezdőcsapatból a Longstaff testvérek miatt. Azonban Sean eltiltása miatt ismét ott lehetett a kezdőben.

"Jó volt újra játszani öt mérkőzés után. Csak végeztem a munkámat, és vártam a lehetőséget, hogy amikjor eljön az időm, akkor élni tudjak vele.

Már elég régóta itt vagyok. Tudom jól, hogy keményen meg kell dolgozni a kezdőtagságért, és folyamatosan harcolni kell érte. Ezt fogom tenni az egész szezon során."