A folytatás óta jól megy a Newcastle Unitednek a bajnokságban. A Szarkák az eddigi három bajnoki mérkőzésükből kettőt megnyertek, és egy döntetlent játszottak. Adódik a kérdés, Steve Bruce fiai a West Ham ellen is folytatják-e ezt a jó sorozatot, már ami a bajnokságot illeti?

 

Jó szájízzel készülhettek a Newcastle United játékosai a ma délutáni, West Ham United elleni hazai bajnoki mérkőzésre, mivel az előző fordulóban 4-1-re nyerni tudtak a Bournemouth otthonában. Annak a mérkőzésnek a külön hőse Saint-Maximin volt, aki háromgólpasszal vétette észre magát. Gayle pedig zsinórban a második mérkőzésén talált be egymás után, 2017 után először.

A David Moyes vezette Kalapácsosok a bajnokság folytatása óta az első két mérkőzésen veszítettek (0-2 a Wolverhampton ellen otthon, 2-0 a Tottenham ellen idegenben), majd ezt követően az előző fordulóban már nyerni tudtak a Chelsea ellen (3-2-re otthon). A West Ham jelenleg nincs jó helyzetben. három ponttal vannak csak a még kieső helyen álló Aston Villa és Bournemouth (ők már játszottak, és kikaptak a 34. fordulóban) előtt.

A két csapat őszi mérkőzésén a Newcastle nyerni tudott (2-3) a West Ham otthonában. A Szarkák góljait Clark, Fernandez és Shelvey, míg a Kalapácsosok góljait Balbuena és Snodgrass szerezték azon a mérkőzésen. A Newcastle kezdője így nézett ki aznap este: Dubravka; Yedlin, Fernandez, Lascelles, Clark, Willems; Almirón, Hayden, Shelvey, Saint-Maximin; Joelinton.

A ma esti mérkőzésen a Newcastle egy esetleges győzelemmel nagy lépést tehetne a TOP10 felé, míg amennyiben a West Ham nyerne, jobban eltávolodhatnának a kieső zónától.

A mérkőzést 15:15-től a Spíler1 TV élőben közvetíti! Jó szurkolást mindenkinek!
Hajrá Newcastle! Howay The Lads!