A Premier League harmadik játéknapján a (tavalyi BL döntős) Tottenham Hotspur csapatához látogatunk idegenbe, a Tottenham Hotspur Stadiumba.

 

Nem mondhatnánk, hogy sikerrajtot vett a csapat a bajnokságban. A nyitófordulóban 1-0-ra kaptunk ki az Arsenaltól hazai pályán (ami valljuk be még vállalható eredmény lenne), majd a második fordulóban pedig az újonc - a korábbi newcastle-i kedvenc Tim Krult is a soraiban tudó - Norwich Citytől kaptunk ki 3-1-re. Teemu Pukki hőssé vált ezen a mérkőzésen ellenünk, 3 gólt szerzett. Egyébként ő mivel tegnap a Chelsea ellen is betalált, elmondhatja magáról, hogy az első 3 fordulóban egyaránt eredményes volt.

Ma délután a Mauricio Pochettino vezette Tottenham lesz az ellenfelünk a bajnokságban (idegenben) . A londoniak az eddigi két mérkőzésükön négy pontot gyűjtöttek be. A nyitófordulóban az újonc Aston Villát győzték le 3-1-re (otthon), majd a címvédő Manchester City ellen játszottak 2-2-t (idegenben).

A Tottenham arra készül, hogy a harmadik mérkőzésén is veretlen maradjon. Míg Steve Bruce pedig arra törekszik, hogy ne ő legyen az első olyan Newcastle (állandó) menedzser, aki az eslő három mérkőzését egyaránt elveszti a csapattal.

Sérültek mindkét oldalon vannak. Hazai oldalon Foyth, valamint a nyáron szerződtetett Ndombele és Sessegnon sem tudják vállalni a játékot. Míg vendég oldalon pedig Carroll, Colback, Gayle, Lejeune és  Yedllin biztosan nem tudják vállalni a játékot. Míg a nyáron szerződtetett Saint-Maximin, valamint Atsu játéka kérdéses.

A Spurs a legutóbbi négy mérkőzését egyaránt megnyerte a Newcastle United ellen (0-2, 1-0, 1-2, 1-0). Azonban még soha sem tudtak egymás után öt mérkőzést megnyenri a Szarkák ellen.

Pochettino fiai a legutóbbi 10 hazai PL mérkőzésükön veretlenek maradtak, és ebből hetet meg is nyertek.

Mit gondoltok, milyen eredmény fog születni délután (17:30)? A mérkőzést egyébként a Spíler 1 élőben fogja közvetíteni .

Howay The Lads!
Gyula4