meccs_előzetes preview newcastle_west_ham beharangozóZsinórban három győzelem után, ma délután (16:009 hazai pályán fogadjuk a West Ham United csapatát.

 

Jó formában várja Rafa Benítez csapata a ma délutáni, West Ham United elleni bajnoki mérkőzést. A szarkák a legutóbbi négy mérkőzésükön nem kaptak ki, s a legutóbbi három mérkőzésüket egyaránt megnyerték, így zsinórban a negyedik győzelmükre készülnek ma délután Mauricio Pellegrini fiai ellen.

A West Ham ezzel szemben a legutóbbi fordulóban 4-0-ás vereséget szenvedett el a Manchester City ellen. A legutóbbi öt mérkőzésékön pedig két vereség, két döntetlen és egy győzelem a mérlegük. Így nyugodtan kijelenthetjük, nem valami jó formában várják az ellenünk lévő bajnoki mérkőzést.

Tudtad-e?

A Newcastle United a legutóbbi három bajnoki mérkőzést megnyerte a kalapácsosok ellen, és a negyedik egymást követő győzelemre készülnek ellenük.  A négy egymást követő győzelem a West Ham ellen legutóbb 1993 szeptembere, és 1995 márciusa között volt.

A szarkák legutóbb a 2012-es idényben szenvedtek el vereséget a West Ham ellen hazai pályán a Premier Leagueben.

Rafa Benítez eddig hét alkalommal mérkőzött meg a londoniakkal. Ezeken a mérkőzéseken a mérlege pedig hat győzelem és egy döntetlen.

A West Ham védelmét nem lehet eddig "csúcsnak" nevezni a szezonban. Eddig (13 forduló alatt)  mindössze egy kapott gól nélküli mérkőzést tudtak lehozni. Ezzel szemben Dubravka már négy kapott gól nélküli mérkőzéssel büszkélkedhet.

Sérültek/visszatérők 

A Newcastlenél csupán csak Paul Dummett játékára nem számíthat sérülés miatt Benítez. Lascelles és Muto sérülése is már a múlté.

Pellegrini sérülés miatt Reid, Yarmolenko, Lanzini, Carlos Sanchez és Fredericks játékára nem számíthat ma délután. Ferlépült viszont Arnautovic, Wilshere, és a  korábbi newcastlei kedvenc Andy Caroll is.

Örök mérleg

A két csapat eddig negyven mérkőzést játszott le egymás ellen. Ezeken 19 Newcastle, 11West Ham győzelem, és 10 döntetlen született.

Kulcsjátékosok statisztikája a két csapatot figyelembe véve (a legjobbak a két csapatnál):

meccs_előzetes preview newcastle_west_ham beharangozóLegeredményesebb játékos:

  1. Arnautovic: 5 gól
  2. Salamon Rondón: 2 gól

Legtöbb gólpassz:

  1. Matt Ritchie: 2
  2. Mark Noble: 2

Legtöbb sikeres passz:

  1. Felipe Anderson: 552
  2. Jonjo Shelvey: 434

Szerelések:

  1. Mohamed Diamé: 44
  2. Felipe Anderson: 35

A két csapat eddigi mérlege 13 forduló után:

Newcastle United

West Ham United

13

Helyezés

14

3

Győzelem

3

3

Döntetlen

3

7

Vereség

7

0.85

Lőtt gól átlag / meccs

1.08

1.23

Kapott gól átlag / meccs

1.69

4

Kapott gól nélküli meccs

1

Bournemouth ellen 2-1 ( o) 

Legnagyobb győzelem

Burnley ellen 4-2 ( o)

Leicester ellen 0-2  (o)

Legnagyobb vereség

Liverpool ellen 4-0 (i)

meccs_előzetes preview newcastle_west_ham beharangozó16:00 órától jó szurkolást mindenkinek!

Hajrá Newcastle United! Howay the Lads!
Gyula4