ayoze_perez newcastle_unitedAyozé Pérez az El Chiringuito TV-nek adott interjút, amelyben elmondta, szívesen visszatérne Spanyolországba.

 

"Hiszek a ciklusokban. Azt hiszem, hogy van egy pillanat, amikor megtervezed a dolgokat, és változtatsz. Azt hiszem, most öt év után eljött ez a pillanat.

Az, hogy visszatérhetnék Spanyolországba, és egy nagyobb csapattal versenyezhetnék a La Ligában, nagyszerű lehetőség lenne a karrierem számára.

Kezdetben volt érdeklődés a Portotól, valamint a Barcelona és a Real Madrid akadémiájáról is. De volt egy lehetőségem a Newcastle Unitedtől is, és ez volt a legérdekesebb lehetőség a számomra.

Az első évem bonyolult volt Newcastleben, a bátyám nagyon sokat segített nekem. Fiatalon érkeztem Angliába a spanyol másodosztályból.

A Premier Leagueben játszani volt az álmom. Az itteni életmód eltér Spanyolországtól, ez világos, de a bajnokság miatt megéri itt lenni.

Élvezni, élvezni, és versenyezni. Azt hiszem ez az oka annak, hogy ilyen sokáig itt maradtam a Premier Leagueben.

Az egy álom, hogy Spanyolországba játszhassak, és remélem, hogy meg fog történni."

Ayozé Pérez öt évvel ezelőtt érkezett Newcastlebe, mint egy 20 éves tenerifei gyerek. Azóta pedig 184 tétmérkőzést játszott le a klub színeiben, és 42 gólt szerzett.

A támadó iránt tavaly is érdkelődtek Spanyolországból, azonban akkor még nem tért vissza szülőhazájába.

Amennyiben Benítez marad, biztosan meg akarja majd tartani őt. Mit gondoltok, távozni fog a nyáron?