A Newcastle United a hétvégén hazai pályán, a sereghajtó Fulham ellen lép pályára a bajnokságban.  Lascelles pedig korábbi csapattársával, Aleksandar Mitrovic-val néz majd farkasszemet a pályán.

 

Mindannyian tudjuk, hogy a nyáron nagy összegért cserébe távozott Aleksandar Mitrovic a Newcastle United csapatától a frissen feljutó Fulhamhez. Rafa Benítez azon döntését, hogy elengedte a szerb támadót, erősen bírálták a szurkolók.

Mitrovic a távozása óta már 7 gólt számlál a Fulham színeiben a bajnoksában.  A helyére a szarkákhoz érkező Salamón Rondón pedig négy gólnál, és 2 gólpassznál tart a szezonban.

Mitrovic szombat délután (16:00) korábbi csapattársaival fog farkasszemet nézni a St James' Parkban. Lascelles pedig a következőképpen vélekedik róla:

"A Fulham a tabella alján van, de nagyon jó játékosaik vannak. Természetesen ott van köztük a támadójuk Mitrovic is, valamint sok jó középpályásuk van.

Mitro egy nagyon jó csatár. Fizikailag nagyon erős, emellet pedig egy nagyon okos játékos is. Rémálom a középhátvédek számára. Mindent megteszek annak érdekében, hogy tudjam semlegesíteni őt."

Mit gondoltok, sikerül majd semlegesíteni a szerb támadót szombaton?