Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

(Szarka)lábjegyzet: A Newcastle segít!

Nem megy a csapatának? Régóta nyeretlen? A managere alatt inog a kispad? A játékosai mentálisan a mélyen vannak? Idegesek a szurkolók? Van megoldás! Meccseljen a Newcastle ellen! A siker nem marad el.

everton Premier League Mark29

Valami ehhez hasonló promó szöveggel lehetne eladni azt a förtelmet, amit Steve McClaren és a fiúk szerda este műveltek. Nem sokkal a meccs után még mindig érthetetlen, hogy hogyan lehetett ennyire brutális módon kinyírni saját magunkat a Goodison Parkban. Megoldást persze a hajtás után sem fog olvasni senki, csak a szokásos költői kérdéseket, és pár unalomig hajtogatott javaslatot.

7 Tovább

Tippversenyünk 27. fordulója -> Everton - Newcastle United 2016.02.03. 20:45 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Volt egy hosszú pihenő, letelt az átigazolási időszak, igazoltunk újabb két embert. De nem jött védő... Este egy papíron erős csapattal találkozunk, igaz ők se tündökölnek az idei bajnokságban. A Liga kupában kiestek a City ellen az elődöntőben, a múlt héten szívtak, így tényleg nincsenek jó formában. De ettől függetlenül marha nehéz meccs vár ránk Liverpoolban. Nincsenek jó előrzeteim...de vannak új igazolásaink...újra van remény...remélem nem csak ma 11 óráig...

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Everton - Newcastle United 2016.02.03. 20:45

A speciális kérdés: Valamelyik téli új szerzeményünk szerez gólt a meccsen (Shelvey, Saviet, Townsend, Doumbia)?


A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Kingpeti

24 Tovább

PL 24. forduló: Az "ablak" és az Everton

Szerdán este a Premier League 24. fordulójában az Everton otthonába látogat kedvenc csapatunk. Kipihenten, felgyógyultan, megerősödve utazik a keret a Goodison Parkba, hogy visszavágjon azért a fájdalmas, utolsó pillanatban elszenvedett vereségért. Nem is olyan régen, a Boxing Day-en történt, hogy egy kiegyensúlyozott meccsen a hosszabbításban fejelt gólt Tom Cleverley, egy buta védelmi hiba után.

Premier League Mark29 Everton Townsend Shelvey Doumbia beharangozó
Seydou Doumbia, a negyedik szerzemény

Sajnos elég sok ilyen eseménynek lehettünk tanúi idén, nem véletlen, hogy mindössze a tabella 18. helyén szerénykedünk. Valószínűleg pont ezért, na meg a tavaly tavszi gyalázatos szereplés miatt is, Newcastle vezetősége sokkal többet tett meg a keret megerősítésére a 2015/2016-os szezon átigazolási időszakaiban, mint korábban a teljes Mike Ashley érában. A két periódus alatt 100 millió font elköltésére kapott engedélyt a tulajdonostól a négytagú igazgatótanács, és szépen ki is lett volna használva ez az összeg, ha az utolsó napon a terveink szerint alakulnak az események. Nem így lett, de azért nincs okunk a panaszra.

2 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Csatárlesen

Andros Townsend leigazolása építkezés, nem pedig tűzoltás volt. A Newcastle vezetősége látszólag úgy tesz, mintha nem a kiésés elleni harc lenne a legfőbb cél. Legalább is az eddigi három januári igazolásból kettő erre utal. Mert bár örülünk Saivetnek és Townsendnek is, de valójában egyedül Jojo Shelvey az, akire feltérlenül szükség volt, hogy valami elképzelés legyen végre a támadójátékban. Az igazán égető problémák viszont pont nem középen, hanem hátul és elöl vannak. A védelemben minőségi, de - a sérülések miatt - főleg mennyiségi szempontból szükséges új emberek igazolása, míg elöl kell valaki, aki 8-10 góllal lehozná a tavaszt. A vezetőség megint azt mondta, hogy a háttérben folyó tárgyalások miatt nem illdomos senkit sem említeni név szerint, de a média az alábbi nevekkel foglalkozott a napokban.

Mark29 átigazolások Berahino Gomis Remy Lacazette Rhodes Newcastle

A fenti ötösben vannak új, és állandó kiszemeltek is. Van akit jó eséllyel le lehet igazolni, és van akivel szinte felesleges foglalkozni. Hajtás után rövid latolgatás.

52 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Andros Townsend #25

Tegnap hivatalossá vált, amit sejteni lehetett, Andros Townsend Newcastlebe szerződött öt és fél évre. A 25-ös mezt fogja viselni, és elvileg az Everton ellen bevethető lesz szűk egy hét múlva. A 24 éves szélső állítása szerint könnyen döntött. Amint meghallotta, hogy a Newcastle érdeklődik iránta, csak ez a klub érdekelte. Tottenham nevelésként fájó szívvel hagyta el a Spurst, de valljuk be, nem volt más választása. Pochettino nem találta a helyét, és így minimális játékidőt kapott. Elvileg mindenki így járt a legjobban.

Mark29 átigazolások Townsend

A Sky információi szerint az egész transzfer 21 millió fontba kerül a klubnak, amiből 12 milliót most fizettek ki, a maradék 9 millió pedig a játékos heti 55 ezer fontos fizetése a szerződése időtartamára. Megérte? A Tottenhamnak biztosan, hiszen a reálisnál nagyobb összeget kapott egy "perememberért". Androsnak pláne, mert több lesz a fizetése, és valószínűleg többet fog játszani. A Newcastlenek? Pár hét alatt kiderül.

4 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Háromból semmi

Botrányos, elkeserítő, kiábrándító. Ez a három szó jellemzi az egész szezonunkat, ahogyan remek sablon a 2015/2016-os évadra mindhárom Watford elleni találkozónk is. A "Lódarazsak" fullánkjába eddig két bajnokin és egy FA kupa meccsen sikerült belefutni. Először botrányosan játszottunk ellenük, aztán sokkal jobbak voltunk náluk, majd végül egy "se íze, se bűze" meccset sikerült összehozni. A végeredmény viszont minden esetben ugyanaz lett. Háromból semmi. Három verség, nulla pont.

watford premier league Mark29
Lascelles szépítő gólja hiába jött még elvileg időben

Egyre fogynak a meccsek, és már abban a szakaszban vagyunk, hogy el kellene kezdeni idegenben is pontokat gyűjtögetni. A "riválisaink" (Aston Villa, Sunderland, Bournemouth, Swansea) ugyanis ezt teszik. Hajtás után rövid helyzetkép.

31 Tovább

Watfordi kirándulás - újra

Két héten belül, immár másodszor utazunk a Lódarazsak otthonába. Az FA-kupában 1-0-ra nyertek a házigazdák, egy nagyon-nagyon szerencsés góllal, egy olyan meccsen, ahol a Newcastlenek nyernie kellett volna: végig támadtuk a mérkőzést, kihagytunk egy halom helyzetet és a szezon legjobb Newcastle játékosa, Wijnaldum adta a gólpasszt Deeneynek. Azóta azonban rengeteg víz folyt le a Tyne folyón: megjött Shelvey és Saivet, 3-3 -at játszottunk a Manchester United ellen és 2-1-re vertük a West Ham Unitedet. Lássuk, milyen előjelekkel és főként, kikkel várhatjuk a szombat délutáni találkozót!

15 Tovább

Tippversenyünk 26. fordulója -> Watford - Newcastle United 2016.01.23. 16:00 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Múlt héten egy győztes meccsen debütáltak új játékosaink. Hét közben sok cikk megjelent arról, hogy kik is fognak érkezni további erősítés gyanánt. Na ebből annyi lett, hogy senki nem jött. Most ez vajon azért van, mert mégsem igazolunk tovább vagy azért, mert a transzfer hajrára várunk? Hamarosan kiderül. 

Mint már megszokhattuk ismét marha sok sérültünk van, olyannyira, hogy egészséges balhátvéd nincs a keretben. Sőt a tartalék balhátvéd Colback is kifeküdt. Így érdekes egy védelmünk lesz a Watford ellen...

Ma meg csodás hírre ébredtünk...Steve Harper a Sunderland új kapusa. Szégyen és gyalázat, ásd el magad, hogy ilyet tettél. Mi vitt erre a lépésre? Miért tetted ezt?
Azt hiszem a derbin kapni fogsz rendesen. Mondjuk nem hiszem, hogy egyszer is pályára fog lépni a majmok csapatában...

És akkor a következő forduló. Vendégként egy újoncnál, aki erőn felül teljesít és előttünk van a táblázaton. A papírforma szerint jön egy vereség. De hátha múlt héten megindult valami és a 2016-os év tényleg szép lesz, sok győzelemmel. Hátha...
Ráadásul van törlesztenivalónk is, hiszen ettől a csapattól sikerült kiesnünk pár hete az

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Watford - Newcastle United 2016.01.23. 16:00

A speciális kérdés: Shelvey kapni fog sárga lapot?


A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Kingpeti

0 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Nagy nap lesz a mai?

Az angol sajtóban több helyen is megjelent, hogy az átigaolási piacon nagy nap lesz a mai, legalább is a Newcastle United szempontjából. A tulajdonos, Mike Ashley már tavaly tavasszal megígérte, hogy kinyitja a pénztárcáját a csapat eredményessége érdekében. Ezt az ígéretét nyáron megtartotta, tekintve hogy három új érkezőért is 10 millió font feletti összeget fizetett ki. A játék jobb lett, de az eredmények csak nem jönnek, így aztán januárban megint muszáj erősíteni.

Sissoko Tioté Townsend Berahino Pato Phillips
Andros Townsend és Saido Berahino ügyében is történhet előrelépés

Eddig Henri Saivet érkezett a Bordeaux-ból (4.5-5 millió font), és Jonjo Shelvey a Swansea-ból (12 millió font), utóbbi parádésan mutatkozott be a West Ham elleni győzelem alkalmával. A mai napon pedig újabb emberek érkezésében várható kedvező fordulat. Egyrészt egy hetek (hónapok) óta tartó huzavona is a végéhez érhet, másrészt megdőlhet a klub átigazolási rekordja. Nem, ezúttal nem szerepel Lacazette. Lássuk szépen, sorban.

22 Tovább

Kalapáljuk el őket

Jó, lehet, hogy nem a legjobb szóvicc, de most ez jutott az eszembe. Szombaton délután - magyar idő szerint - 16:00-kor a West Ham United látogat a Szentélybe. Lehet, hogy sokan kedvelik a kalapácsosokat a Green Street Hooligans, azaz a Huligánok című ikonikus futballszurkolós film miatt, de ezt mi most leszarjuk. Kell a 3 pont és ezt még az öreg McLaren is megmondta: nincs mellébeszélés, nincs vereség jó játékkal, csak a győzelem elfogadható.

Tavaly egy jó Jonas kellett ahhoz, hogy a szezon utolsó meccsén 2-0-ra legyőzzük a West Ham Unitedet és bentmaradjunk a Premier Leagueben. Azóta igencsak változtak az idők, de sajnos egy valami megmaradt. A kisés elleni küzdelem.

38 Tovább

Tippversenyünk 25. fordulója -> Newcastle United - West Ham United 2016.01.16. 16:00 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Ahogy szerkesztőtársam is írta, múlt héten ismét egy klasszikus született. Szenzációs mérkőzésen sikerült 1 pontot szereznünk egy gyenge Manchester United ellen. Az első félidőt jobb ha elfelejtjük, kivéve Wijnaldum gólját, ami igen tetszetősre sikerült. Azóta eltelt egy hét, van két új igazolásunk, néhán ytávozónk és újabb sérültjeink. De Jong szeme! sérült meg otthon és Mbabu is kiesett jó pár hétre. Nem néztem meg ilyen statisztikát, de szerintem magasan a legjobb a csapatunk abban, hogy egy szezon alatt a legtöbb sérültet kineveljük. Valami nagyon nem stimmel ebben a stábban, nem is értem ez hogyan lehetséges...

Ma délután csak az ellenfél neve hallatán egy könnyebb meccs ígérkezne. De sajnos nem ez a valóság, mert a West Ham ismét Európa Ligás helyen tanyázik a táblázaton. Az évek folyamán sikerült nekik egy masszív középcsapatot építeniük, akik bele-beleszólnak a nagyok dolgába is elvétve. Egy jóval gyengébb kerettel, mégis sikerült...

Meglátjuk mire megyünk velük ma délután 16 órától.
Mit gondoltok kitart a múlt heti jó formánk vagy megint jön a lötyögés és az 1-0-ás vereség. Nekünk meg marad a bosszankodás, szitkozódás...

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - West Ham Unites 2016.01.16. 16:00

A speciális kérdés: Shelvey vagy Saviet betalál a kapuba (bármelyikbe)?


A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Kingpeti

0 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Ismét „klasszikus” született

Tegnap este megint egy olyan Newcastle United - Manchester United meccset láthattunk, ami joggal kérheti felvételét a Premier League klasszikusai közé. A két klub közös történelme során nem ez az első ilyen összecsapás. Az elmúlt 23 évben volt már 4:3 ide és oda is, ahogyan 5:0 is, ide és oda is. Most már van egy jó kis 3:3 is.

Premier League Mark29 Manchester United
Dummett a meccs végén eddigi pályafutása legnagyobb gólját ragasztotta

Az őszi és a tavaszi, azaz a nyári (augusztus 22.) és a téli (január 12.) találkozók egyaránt döntetlenre végződtek tehát, de amíg az Old Traffordon egy nem túl eseménydús 0:0-át láthattunk, most gólokban és izgalmakban gazdag 90 percet produkáltak. Hajtás után az összefoglaló.

7 Tovább

Tippversenyünk 24. fordulója -> Newcastle United - Manchester United 2016.01.12. 20:45 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Hétvégén kiestünk az FA kupából egy igen gyenge csapat ellen. Megint olyan ziccereket hagytunk ki, amit a mi csapatunk a BLSZ II-ben is 80%-ban berúg. De ez nem a BLSZ II...úgy látszik...

Holnap jön egy mérkőzés, ahol semmi vesztenivalónk nincs. Az ellenfél a vörös ördögök csapata lesz, ahol van probléma bőven. Az érdekes, hogy ennyi problémával is az 5. helyen tudnak állni, csupán csak 9 pontra a listavezető mögött. Azt mondjuk nem értem, hogy ezt hogyan csinálják... Véleményem szerint hasonló erősségű keretünk van velük, de mi mágis hátulról vagyunk a harmadikok. 

Ha folytatódik a tendencia, nincs is kérdés, hogy milyen tippet kell leadni. 
0-1 és már meg is van a telitalálat. 
Viszont talán veszélyben van az edzőnk, aki a rumot biztosan szereti, így nyerni fogunk és ismét reménykedni...a semmiben.

Beszélnek itt 3 igazolásról, a franci szélső gyerekről, akire semmi szükségünk nincs (kivéve ha Sissoko beképzelt majmunkat kihajítanánk a keretből - sajnos erre 0% esélyünk van) és tuti bukás az eddigi évek francia igazolásai után, a kopasz agyatlan védekező középpályásról akinél ennyi pénzért már sokkal jobb játékost is vehetnénk (vagyis inkább ennyiért már játékost vehetnénk) és egy csatár gyerekről, aki majdnem 20 millióba kerül és sehol sincs jegyezve.
Biztosan ezekre az igazolásokra van szükségünk? Biztos nem kellene védő (nem is egy) és egy igazi gólerős befejező csatár?

De visszatérve a holnapi meccshez, jön ismét a 0-1 vagy jön ismét a reménykedés? Mit gondoltok?

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - Manchester United 2016.01.11. 20:45

A speciális kérdés: Lesz 2 gól a meccsen?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Kingpeti

5 Tovább

Átigazolunk végre b#°%ˇ&átok meg?

Lehet, hogy végre megtörténik? Tényleg érkezik valaki? Sőt, nem is egy, egyből három új játkosunk is lesz? Kik ők, honnan jönnek? Hasznosak lesznek? Mit várjunk tőlük? No, egyelőre több kérdést nem is tennék fel, hanem inkább igyekszem ezeket megválaszolni!

13 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Megint 0-1, kiesés az FA kupából

Tegnap délután semmi különös nem történt. Megint játszott a Newcastle, ezúttal az FA kupában, a Watford ellen. Steve McClaren tanítványainak nem hogy megint megvoltak a ziccereik, de ezúttal uralták is a mérkőzést. Ettől függetlenül megint a szokásos forgatókönyvet láthattuk. A helyzeteket megint nem tudták értékesíteni, viszont megint jött egy gól az ellenféltől - na jó most nem az utolsó 15 percben - és megint vereség lett a vége. Zsinórban negyedszer 0:1, miközben mindegyik találkozón legalább három ziccert hibáztak Mitrovicék.

newcastle Mark29 FA kupa

Hátul pedig mindig adódik egy baki, amiből bemegy az az egy gól. Az Everton és a West Brom ellen a kapusok hibáztak, az Arsenal ellen Perez védekezett rosszul. Ezúttal pedig a szezon legjobbja, Georginio Wijnaldum passzolt hátra egy labdát, amire a védők nem számítottak, Troy Deeney viszont igen. Hajtás után a meccs összefoglalója.

10 Tovább

Gyakorlás élesben - Watford - Newcastle

Holnap délután rendezik az angol FA kupa következő fordulóját, így a hétvégén nem bajnoki mérkőzésen fogunk szerepelni, hanem kupameccsen. Eltérőek a vélemények arról, hogy mennyire fontos az FA kupa. Az biztos, hogy az egyik, ha nem a legjobban megbecsült nemzeti kupa sorozat a világon. Az angol klubok komolyan veszik, és nagyon nagy büszkeséggel említik az FA kupa győzelmeket a bajnoki címeik mellett. A magyar szurkolók inkább a bajnoki eredményeket részesítik előnyben, főleg akkor igaz ez, ha a kiesés szélén táncoló csapatokról van szó. Ilyenkor mindig mérlegelni kell, hogy megéri-e a figyelmet megosztani, hiszen amúgy is nehézkes a bentmaradás a Premier League-ben, mivel ez a világ (egyik) legerősebb bajoksága.

21 Tovább

Tippversenyünk 23. fordulója -> Watford - Newcastle United (FA Cup) 2016.01.09. 16:00 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Először is minden kedves olvasónknak utólag is Boldog Új Évet Kívánok a szerkesztőtársaim és a magam nevében. Lezárult a héten egy régóta jól működő oldal, de nem fejezzük be, célunk az, hogy itt a reblogon is hasonló sikereket érjünk el és itt is kialakuljon egy jó közösség. Ehhez az első lépéseket igyekszünk minél hamarabb megtenni.

Ahogy ígértük mindent megpróbálunk továbbvinni, amit eddig csináltunk, sőt egy-két meglepetésünk is lesz. Szorosan a Newcastle United-hez kapcsolódó lesz ez is, de egy kicsit másképpen, más szereplőkkel.

Viszont a tippverseny nem áll, hanem folytatódik onnan, ahonnan múlt héten abbahagytuk.

Visszatekintve az Arsenal vendégei voltunk és kikaptunk 1-0-ra. Tulajdonképpen érvényesült a papírforma. Ennyivel el is lehetne intézni a történteket, de ez nem teljesen fedné a valóságot. Az igazság az, hogy a mérkőzésen simán méltó és egyenlő ellenfelei voltunk a listavezetőnek. A probléma a helyzetkihasználással volt (ismét). Amíg ezeket a ziccereket nem tudjuk értékesíteni, játszhat nálunk bárki, nem fogunk 3 pontot szerezni. Nem is sikerült a karácsonyi időszak alatt egyik meccsen sem, így egy nagy 0-val zártuk ezt az időszakot és ismét kieső helyen vagyunk. Talán jót fog tenni a bajnoki szünet, hogy egy kicsit összeszedjék magukat és a koncentrációjukat a játékosok. Igaz, hogy közben lesz egy FA kupa mérkőzésünk holnap a Watford ellen. Fontos, nem fontos? Ezt mindenki döntse el magában. Én nem is foglalok állást, csak annyit mondok, hogy sajnos nem mi vagyunk az esélyesek, de ha már a bajnokságban gyatrák vagyunk legalább itt lenne lehetőség kitűnni egy jó kupaszerepléssel...
Holnap kiderül, hogy a játékosok is így gondolják-e?

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Watford- Newcastle United 2016.01.09. 16:00

A speciális kérdés: Több sárga lap lesz a meccsen, mint gól?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Kingpeti

0 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: a fekete-fehér valóság?

A tegnapi hírek hallatán nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Komolyan mondom, nem is érdekelt, hogy igaz-e a goal.com oldalán olvasható cikk, mert maga a jelenség sajnos nagyon is hihető. Azt olvastam valahol, hogy egy hazugságot úgy lehet a legkönnyebben elhitetni, hogy ha a nagy része igaz. Egyből ez a mondás jutott eszembe. Na, de miről is van szó? Tegnapi, franciaországi hírek szerint Alexandre Lacazette-ért a Newcastle United tett egy 18.5 millió fontos ajánlatot, amit az Olympique Lyon csípőből visszautasított. Később a Newcastle részéről lenyilatkozták, hogy semmilyen megkeresés nem ment, nem is értik ezt a történetet. Ehhez képest ma hajnalban, a fenti cikkben arról írnak, hogy a Newcastle előállt egy második, immár 22 millió fontos ajánlattal. A franciák ezt már el is fogadták volna, viszont Lacazette kijelentette, hogy nem akar a Tyne partjára költözni.

Newcastle Lacazette Wijnaldum Mitrovic Thauvin McClaren
Lacazette-nek nem kell a Newcastle

Hogy mi igaz ebből a történetből, az nem is lényeges, mert ha nagyrészt kamu, a jelenleg Newcastleben fennálló állapotok alapján ez akkor is egy hihető, kerek sztori.

0 Tovább

Hello Reblog! Newcastle calling.

Eljött ez a nap is. Több mint négy év, 850 bejegyzés és 5300 komment után az egyetlen, blog formátumban működő hazai newcastle szurkolói oldal új platformra költözött. A régi oldalunk fennmaradásának bizonytalansága mellett a reblog jelenlegi népszerűsége is indokolta a váltást, ami a mai nappal következik be.

Szerkesztő társaimmal továbbra is tartjuk a korábban kialakított menetrendet, azaz hozzuk a megszokott poszt mennyiséget beharangozók, értékelések, pletykák, tippverseny és blog tv formájában.

Régi olvasóink mellett remélhetőleg újakat is szerzünk, akik érdekesnek találják majd a semleges szemmel néha már betegesnek tűnő vonzódásunkat egy nagymúltú, ám évek óta vergődő csapathoz.

Felkészülni, vigyázz, kész, rajt!

Hajrá Newcastle!

4 Tovább
5678910
»

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek