Hétvégén kiestünk az FA kupából egy igen gyenge csapat ellen. Megint olyan ziccereket hagytunk ki, amit a mi csapatunk a BLSZ II-ben is 80%-ban berúg. De ez nem a BLSZ II...úgy látszik...

Holnap jön egy mérkőzés, ahol semmi vesztenivalónk nincs. Az ellenfél a vörös ördögök csapata lesz, ahol van probléma bőven. Az érdekes, hogy ennyi problémával is az 5. helyen tudnak állni, csupán csak 9 pontra a listavezető mögött. Azt mondjuk nem értem, hogy ezt hogyan csinálják... Véleményem szerint hasonló erősségű keretünk van velük, de mi mágis hátulról vagyunk a harmadikok. 

Ha folytatódik a tendencia, nincs is kérdés, hogy milyen tippet kell leadni. 
0-1 és már meg is van a telitalálat. 
Viszont talán veszélyben van az edzőnk, aki a rumot biztosan szereti, így nyerni fogunk és ismét reménykedni...a semmiben.

Beszélnek itt 3 igazolásról, a franci szélső gyerekről, akire semmi szükségünk nincs (kivéve ha Sissoko beképzelt majmunkat kihajítanánk a keretből - sajnos erre 0% esélyünk van) és tuti bukás az eddigi évek francia igazolásai után, a kopasz agyatlan védekező középpályásról akinél ennyi pénzért már sokkal jobb játékost is vehetnénk (vagyis inkább ennyiért már játékost vehetnénk) és egy csatár gyerekről, aki majdnem 20 millióba kerül és sehol sincs jegyezve.
Biztosan ezekre az igazolásokra van szükségünk? Biztos nem kellene védő (nem is egy) és egy igazi gólerős befejező csatár?

De visszatérve a holnapi meccshez, jön ismét a 0-1 vagy jön ismét a reménykedés? Mit gondoltok?

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - Manchester United 2016.01.11. 20:45

A speciális kérdés: Lesz 2 gól a meccsen?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Kingpeti