Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tippversenyünk 34. fordulója -> Norwich - Newcastle United 2016.04.02. 16:00 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Hatpontos mérkőzés jön holnap. Ha nem nyerünk, mehetünk a levesbe... Nincs kapusunk sem már, mi lesz itt?

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Norwich - Newcastle United 2016.04.02. 16:00

A speciális kérdés: Megússzuk kapott gól nélkül a meccset?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Úgy fest a Digi mégis a Soton-Pool-t adja, maradnak a streamek.

Hajrá Newcastle!

10 Tovább

PL 32. forduló: Norwich City

premier league Mark29 norwich

A pillanat ami beárnyékolja a hátralévő bajnoki meccseinket. Rob Elliot a lábához kap, és már ekkor tudni lehet, hogy nagy a baj. Egy napig aztán még lehet reménykedni, de az alaposak vizsgálatok után jön a diagnózis: térdszalag szakadás, a focisták által annyira rettegett ACL injury. Minimum 6 hónapos kiesés. Amellett, hogy a nyári Európa Bajnokságról is lemarad, az ír hálóőr természetesen nem lehet ott a Newcastle kapujában sem, hogy segítsen kivívni a bennmaradást. Ilyen előjelekkel megyünk vendégségbe a Norwich City-hez.

12 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Ez + Az, röviden

Mark29 Benitez Premier League Ashley JonasEz az a pillanat, ami leginkább megmarad ebből a nyomorúságos szezonból. Ahogy Aleksandar Mitrovic felugrik, és befejeli az egyenlítő gólt a Sunderland kapujába.

Az elmúlt napokban volt egy derbink, ahol végre nem kaptunk ki, egy Mike Ashley nyilatkozat, egy-két Rafa Benitez döntés és egy kellemetlen esemény is. Hajtás után röviden átrágjuk ezeket az történéseket, és egy kicsit a jövővel is foglalkozunk.

11 Tovább

Tippversenyünk 33. fordulója -> Newcastle United - Sunderland 2016.03.20. 14:30 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

tippverseny Mark29

Tyne-Wear Derby. Ehhez nem kell felvezetés.

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - Sunderland 2016.03.20. 14:30

A speciális kérdés: Lesz-e kiállítás?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Úgy fest a Digi mégis a Soton-Pool-t adja, maradnak a streamek.

Hajrá Newcastle!

Mark29

1 Tovább

PL 31. forduló: Sunderland

A vasárnapi családi mozidélután Disney-vel ezúttal törölve, mert 14:30-tól Tyne-Wear derbit rendeznek a St. James' Parkban. Nagyon régen volt már, amikor mindkét gárda ennyire rosszul állt volna a bajnokságnak ebben a szakaszában. Olyan meg talán csak 2008/2009-es szezonban, hogy a Newcastle állt volna rosszabbul.

premier league Mark29 sunderland tyne-wear Benitez
2011 augusztusa... régen volt

Ami még elkeserítőbb, hogy utoljára négy és fél évvel ezelőtt, 2011 augusztusában sikerült derbit nyernünk, egy Ryan Taylor szabadrúgás góllal. Azóta sok víz lefolyt a Tyne-on (meg a Wear-en is), és két döntetlen mellett zsinórban hat Sunderland győzelem született. Ezúttal viszont minden másképpen van/lesz.

25 Tovább

Tippversenyünk 32. fordulója -> Leicester City - Newcastle United - 2016.03.14. 21:00 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Ma este RAFA BENITEZZEL a kispadon próbálunk belezavarni a bajnoki cím eldöntésébe illetve ami fontosabb, hogy menekülni a kiesés elöl. Én személy szerint nagyon örülök, hogy elzavartuk végre ezt az alkoholista férget és végre egy normális edzőt igazoltunk. Ez a szezon arra fog elmenni, hogy bent maradjunk - sikerülnie kell - és jövőre irány a top 6. Benitezzel, igenis megcsinálható és meg is fogjuk csinálni. De ez még a jövő zenéje, maradt tíz meccsünk, hogy erre egyáltalán maradjon lehetőségünk. Az első lépcsőfok a Leicester otthonában ma este 21 órától (tv-s meccs). Ők a bajnoki címért küzdenek - még mindig hihetetlen számomra - mi meg tudjunk miért...
Azért ez vicc... Kíváncsi leszek kik kezdenek ma este, lesz-e változás, vagy még ma marad a "szokásos" csapat. Első és legfontosabb lépés az lenne, hogy a semmirekellőket ültessük csak le a padra - főleg Sissokora gondolok. Meglátjuk...
 

Mit gondolttok, hogyan fog elsülni Benitez bemutatkozása?

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Leicester City - Newcastle United 2016.03.14. 21:00

A speciális kérdés: Benitez valamelyik cseréje fog gólt szerezni a meccsen?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Kingpeti

0 Tovább

Edzőcsere kipipálva

Végre beteljesült, amire oly sokan és sokat vártunk. Vagyis az, hogy a vezetőség a mai nap folyamán "megköszönte" Steve McClaren munkáját, utódjául pedig Rafa Benítezt, azaz egy neves edzőt ültettek le a kispadra.

29 forduló (igazából 28, mert a Manchester City elleni mérkőzés későbbre lett halasztva) jutott a csapat kispadján Steve McClarennek, és valljuk be őszintén az ő kinevezése fimonan szólva sem volt jó döntés a vezetőség részéről. Ezt már sokan gondoltuk akkor is, amikor átvette a csapat kispadját, ám titkon talán mindannyian szurkoltunk neki, hogy menjen a munka. Amennyiben így lett volna, abban az esetben nem kellett volna ennyit izgulnunk a csapat jövőjét illetően.

18 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: A BBC szerint...

bbc premier league mark29

Newcastle United: A Premier League küzdői miért nem csinálják jobban? - címmel publikált egy nagyobb lélegzetvételű cikket a BBC, mely most szabad(os) fordításban itt is olvasható.

Newcastle United egy a nagy labdarúgó-szappanoperát játszik a Tyne partján, és a történet komor szállal folytatódott szombati, Bournemouth elleni hazai vereséggel, amivel a kieső zónában maradt a csapat. A Szarkák legendája és emellett a BBC Sport szakértője, Alan Shearer elmondta a Match of the Day című műsorban, hogy a klub "a tetőtől talpig benne van a trutyiban", miközben a kifütyült menedzser Steve McClaren is elismerte, hogy a 3-1-es vereség alapján a csapat "kieső alapanyag".

24 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: nagyon mélyen

bournemouth Premier League Mark29

Tegnap csak az eredmények alakulását követtem online, ezért kimaradt a szezon egyik legmegalázóbb produkciója. Most néztem meg mind az összefoglalót, mind a meccs utáni BBC interjút Steve McClarennel. Az öreg most legalább nem röhögcsélt úgy, mint a Chelsea elleni 1-5 után. Viszont a szűk öt perc alatt legalább 6 alkalommal benyögi, hogy "we have 10 gamest to go"... Igen, alapesetben ebben a mezőnyben a 10 meccs tényleg elég a túlélésre, csak nem veled Steve. Hajtás után kesergés.

16 Tovább

Tippversenyünk 31. fordulója -> Newcastle United - AFC Bournemouth - 2016.03.05. 16:00 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Újabb fontos mérkőzés előtt állunk, persze ebben nincsen semmi újdonság. Még 11 fontos meccsünk lesz. A tét a bennmaradás. A Newcastlenek, ahogyan a többi menekülőnek is, a kieséssel járó megaláztatáson kívül még legalább 100 millió oka van arra, hogy a vonal felett végezzenek. Fontban. A Championshippel ugyanis sikerül elbukni a jövő évi giga tv-s szerződéssel járó pénzeket, ami mindennél fontosabb a klubok számára.

tippverseny premier league Mark29 Bournemouth

Reméljük ezt Mike Ashley is így gondolja, és ha nem plusz három pont kerül a csapat neve mellé, akkor eltakarítja végre Steve McClaren-t. Akkor most mi lenne a jobb? Kapjunk ki és menjen Steve papa? Vagy inkább nyerjünk, és maradjon? Az a gond ezzel, hogy az edzőcserére a vereség esetén sincs garancia, míg a 3 pont biztos. Szóval nyerjünk, és menjen Steve! Ha ezt olvasod, kedves Mr. Ashley, akkor kérlek intézkedj!

Ahogyan a beharangozóban is írtuk, mérkőzést a Digi ugyan nem közvetíti, viszont brit csatorna igen, szóval valószínűleg jó minőségű streamek is lesznek.

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - AFC Bournemouth - 2016.03.05. 16:00

A speciális kérdés: Szerez-e gólt a csapatok valamelyik téli csatár igazolása, azaz Seydou Doumbia, vagy Benik Afobe?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Mark29

1 Tovább

PL 29. forduló: AFC Bournemouth - a következő "utolsó esély"

Ha szombaton kikap a Newcastle, akkor menesztik Steve McClarent! Ilyen és ehhez hasonló "infók" terjednek a közösségi médiában. Te jó ég, hányszor hallottuk már ezt a szöveget a szezon során. Általában egy hazai meccs előtt, amikor egy - papíron is - verhető csapat ellen léptünk pályára. Ilyenkor aztán megvertük példáult a Norwich-ot, vagy West Bromwich-ot, az öreg meg hátradőlhetett, és nyomhatta a süket dumáját arról, hogy beérik a kemény munka. Pedig nagyon nem. Van egy jó alapanyagból álló keret, akiknek nincs vezérük, aki összefogná, irányítaná őket.

Bournemouth Premier League Mark29

Szerdán például Coloccini nélkül is szinte tökéletesen működött a védelem. Jó, kellett hozzá egy "pulis-i" időket idéző, gyenge Stoke City, de akkor is. Amíg nem jött a képen látható Shaqiri gól (amit mellesleg Sissoko és Colback sem tudott blokkolni), nem sok helyzete volt a "Fazekasoknak". Taylor takarta a lövést Elliott elől, ráadásul a szél is megnyomta az egyébként is erősen rápörkölt bogyót. Ebből született a három pontot érő gól. Nagyon nincs viszont idő keseregni, szombaton délután érkezik a St. James' Parkba a kiesés elől futólépésben menekülő Bournemouth. Hajtás után egy kis értékelés.

20 Tovább

PL 28. forduló: Stoke City

Egy hideg, esős este a Britanniában. Ez most nem a Britannia blognak a népszerűsítése, ahol szintén publikálni szoktam (na jó egy kicsit annak is), hanem a ma este várható körülmények. A mindig hideg Britannia stadion, a mindig zajos "Fazekasok", és a mindig kemény, de most már jól is játszó Stoke City. Ez már nem Tony Pulis együttese, ahol a legfőbb taktikai elem Rory Delap negyven méteres bedobása volt.

premier league Stoke City Britannia Mark29

Az előző bajnokság első felében, 2014 őszén, azaz lassan másfél éve vendégesekedtünk a Stoke City-nél. Szakadt az eső, pocsék volt a meccs, és egy Peter Crouch fejes góllal nyertek a hazaiak. A fenti kép ezt a momentumot örökíti meg. Tisztán látható, hogy vacak az időjárás, de Coloccini ettől függetlenül esélytelen a fejpárbajban. A kapitány most biztosan nem lép pályára, de most ez nem számít. Nem számíthat. Nyerni kell, de minimum pontot szerezni. Hogy hogyan? A hajtás után egy-két tipp.

20 Tovább

Tippversenyünk 30. fordulója -> Stoke City - Newcastle United - 2016.03.02. 20:45 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Ma este ismét pályán a Newcastle! A hamarosan megjelenő beharangozó posztból megtudhatjátok, hogy milyen előjelekkel várják a meccset Steve McClaren fiai. A Ligakupa döntője miatt 18 nap pihenés állt rendelkezésre, hogy a Chelsea elleni megalázó pofon után magukhoz térjenek a srácok. Szerintetek sikerült?

tippverseny Mark29 stoke permier league
Mit talált ki ma estére a Mester?

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Stoke City - Newcastle United - 2016.03.02. 20:45

A speciális kérdés: Lesz-e kiállítás a mérkőzésen?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Mark29

0 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: eddig még jó...

premier league newcastle Mark29

- Az a fickó jut eszembe, aki leesett a 10. emeletről.

- Mi volt vele?

- Az emberek minen emeleten azt hallották tőle: "Eddig még jó". Eddig még jó.

Elnézve a hétvégi forduló eredményeit, eszembe jutott A Hét Mesterlövész, és azon belül is Steve McQueen klasszikus idézete. Minden úgy alakult, ahogy a Newcastle szurkolók kívánták. A non plus ultra persze a Manchester City legyőzése lenne majd az elhalasztott meccsen, de egy ottani (sajnos várható) vereség esetén sem kerülünk rosszabb helyzetbe. Hajtás után rövid poszt.

2 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Pellegrini is lehet opció?

Az edzőkérdés aligha meglepő bármelyikünk számára, elnézve, hogy tavaly tavasszal John Carver, most pedig Steve McClaren milyen munkát végez. Egy biztos, egy jó edző már elkélne a csapat kispadjára.

Most pedig több angol oldalon is olvastam róla, többek között a 'The Mag'-on, vagy Ed Harrison NUFC Blogján is, hogy Manuel Pellegrini megszerzése lenne a leglogikusabb lépés a nyár folymán.

8 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Megkésve bár...

Bekövetkezett ami az utóbbi évek elején mindig. A Newcastle csapatkapitánya, Fabricio Coloccini megsérült, és körülbelül négy hétig nem lesz bevethető. Elnézve a sérült listát, ez nem túl szívderítő dolog, viszont van benne pozitívum bőven. Például egyszer s mindenkorra el lehetne venni tőle a kapitányi karszalagot.

Coloccini Mark29

Az argentin védő kb. három éve játsza el ugyanezt, annyi különbséggel, hogy eddig január elején jöttek a 4-6 hetes kihagyások. Iden most sikerült ez a bravúr. Így tehát megkésve bár, de mégsem meglepő módon a kapitány kidőlt.

3 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Tart a csendes pihenő

Legközelebb tétmérkőzésen csak jövő hétvégén lépnek pályára a Stoke City ellen a kedvenceink, ám addig is történ(het)nek érdekes és váratlan dolgok a klub háza körül.

A klub egyébként jelenleg La Mangan tartózkodik Spanyolországban, ahol egy barátaságos mérkőzés is lesz a csapat programja a jövő heti bajnoki előtt.

2 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Büntető Podcast

A mai napon következzen egy rendhagyó eset. Egy blogon egy videót fogunk ajánlani, ami valójában egy rádiós beszélgetés, azaz egy podcast. Pár hete kerestek meg a Büntető Podcast készítői azzal kérdéssel, hogy lenne-e kedvem szerepelni valamelyik adásukban. Természetesen azonnal igent mondtam, és múlt héten vasárnap este fel is vettük a beszélgetést.

podcast Mark29

A téma természetesen a Premier League volt, és a tabella átbeszélése mellett jelentős adásidőt kapott a Newcastle United is. Hajtás után elérhető az adás.

4 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: "még 12 kupadöntő"

Így van, ezt a hulladék, közhelyes mondatot tudja mondani vezetőedzőnk, egy megalázó, megsemmisítő vereség után. Na de Steve McClarenről majd egy kicsit később. A Chelsea elleni 1-5 megint rávilágított pár olyan problémára, amit a Newcastle vezetőségén kívül mindenki lát. A szakértők és a szurkolók is, legyenek geordie gyári munkások, vagy olyan ex-játékosok, akik részei a klub történelmének.

Premier League Mark29 Chelsea

A lényeg azonban az, hogy gyökeresen nem változik semmi. Egy-egy égés után jön a mea culpa, meg a fogadkozás, majd egy kiszenvedett győzelem, és mi megint elhisszük, hogy jobb lesz. Aztán mégsem. Hétvégén viszont már eljutottam arra pontra, hogy Rob Elliott-on kívül senkit nem sajnáltam a bandából. Szerencsétlen srác ebben a szezonban nem egyszer sérülten állt oda védeni, és talán egyedül a karácsonyi, Everton elleni meccs ment el a rossz öklözése miatt. Viszont a védései meg hozták a pontokat rendesen. Most semmit nem tehetett. Ilyen négyessel maga előtt is bemutatott két bravúros védést.

15 Tovább

Tippversenyünk 29. fordulója -> Chelsea - Newcastle United - 2016.02.13. 18:30 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Délután főműsoridőben jöhet a bajnok elleni meccs idegenben. Országos hazai a meccs, de valahogy ma úgy ébredtem fel, hogy bármi lehet. Ez a cselzi ebben a szezonban nagyon gatya, elküldték a beképzelt csávót a padról, majd nem javult semmi sem. Viszont a mi szezonunk is pocsék, pedig a feltételek végre adottak (bár a sérülések nem segítenek). TV-s meccs lesz, meglátjuk...

Mit gondoltok? Jön egy méretes zakó, egy unalmas 0-0, vagy esetleg egy bravúr győzelem. Aki az utóbbira gondol, ajánlom figyelmébe a tippmixen a vendég oddsokat...

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Chelsea - Newcastle United - 2016.02.13. 18:30

A speciális kérdés: Kap sárga lapot az őstulok Diego Costa?


A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Kingpeti

0 Tovább

PL 26. forduló: Mi várható a bajnok ellen?

Szombaton kora este a Chelsea vendége lesz a Newcastle. Londonban nem nagyon szeretünk játszani, de ha valamikor, most lehet bizakodni az esetleges pontszerzésben. Amióta Roman Abramovics a tulajdonos, ilyen gyatra teljesítményt még nem nyújottak a Kékek, akiknek a szezonját kb. egy BL győzelem menthetné meg, ami elsőre elég vadul hangzik. Sérülések, csapaton belüli ellentétek, José Mourinho buk(tat)ása, mind olyan tényezők, amik negatívan befolyásolják a Chelsea 2015/2016-os idényét. Guus Hiddink pedig egyelőre csak egy tűzoltó, nem pedig megmentő.

peremier league Mark29 Chelsea

Valószínűleg mostantól kezdve erre az okfejtésre alapozza majd minden edző és manager azt a mentális felkészítést, amit a játékosainak tart a Chelsea elleni pályáralépés előtt. Csakhogy ez még nem jelent semmit. Ez a Chelsea ugyanúgy egy erős csapat, ahogy eddig is voltak, akik ha elkapják a fonalat, akkor bárkit képesek legyőzni. A Newcastle pedig ugyanaz a kiszámíthatatlan együttes, akik bármikor képesek értékelhetetlen játékkal kikapni, viszont a bravúr is ott bújkál bennük. Ezek után mi lesz szombat délután? Bármi előfordulhat.

13 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Logó, távozók, túra

A szombati fontos győzelem után most viszonylagosan csend van a csapat körül. Kevesebben követelik Steve McClaren fejét, és végra játékosok is pozitív hétvégi élményekről tudnak nyilatkozni. Így aztán mi is kicsit bulvárosabb témákra megyünk rá.

Premier League átigazloások

Kezdjük mindjárt a logó kérdéskörrel. A Barclays Bank szponzori szerződése lejár a nyáron, ezért mostantól "csak" Premier League néven fut majd az angol bajnokság. Tulajdonképpen ezzel nincs is baj, mert ahol ilyen pénzek vannak, oda nem kell külön név szponzor. Viszont a kreatív csapat eléggé alul teljesít.

2 Tovább

Magabiztos győzelem, magabiztos játékosokkal!

Jól sikerült a januári átigazolási időszak lezárása. Több angol válogatott szintű, vagy volt angol válogatott játékost is sikerült leigazolnunk. A szakértők szerint a mi átigazolási tevékenységünk volt a legjobb januárban. Ennek ellenére maradnak bennünk kétségek, hogy biztosan jól és jókat igazoltunk-e. Egyik régi hiányposztunk a nyári erősítések ellenére is hiányos maradt, ez a védelem. Bármelyik posztját lehetne mondani, hiszen Coloccini messze legjobbja alatt teljesít, Lascelles nem mondható egyelőre jó igazolásnak, így egyedül Mbemba az, aki erősítésnek számít, viszont ő hozza most a régi Coloccinit, tehát szinte ugyanott vagyunk, mint régen. Nyilván kicsivel jobb helyzetben vagyunk, mert a mostani Coloccinit nem lehet egy lapon emlegetni Williamsonnal. Tehát valamelyest erősödtünk.

8 Tovább

Tippversenyünk 28. fordulója -> Newcastle United - Wwst Bromwich Albion 2016.02.06. 16:00 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Délután újabb forduló, újabb esély a talpra állásra. Egy olyan esély, amit most már igazán meg kellene ragadni. Taylor-Colo belső védőpárossal, valószínűleg Mbabuval a szélen és a (mostanában U21-nek mondott) reserve csapatból felhozott védővel (Jamie Sterry, Liam Gibson) a padon.

tippverseny
Ha hazai pálya, akkor Wijnaldum gól várható

Elöl létszámban megvagyunk, csak a gólok nem jönnek. Talán az jó előjel, hogy otthon játszunk, ahol Gini Wijnaldum szereti zörgetni a hálót.

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - West Bromwich Albion 2016.02.06. 16:00

A speciális kérdés: Kell-e megint sérülés miatt cserélnie McClarennek?


A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!


Mark29

22 Tovább

PL 25. forduló: 9 pontos meccs a WBA ellen

Szombaton délután 16:00 órakor 9 pontos meccset játszunk a West Bromwich Albion ellen. Igen, ez egy ennyire fontos meccs lesz a bennmaradás szempontjából. Hazai pályán, egy verhető csapat ellen. Egy olyan csapat ellen, akik a Premier League érában eddig 11 alkalommal látogattal a St. James' Parkba, és csak két alkalommal tudtak győztesen távozni. Három döntetlen mellett hatszor a Newcastle szerezte meg a 3 pontot. Ideje begyűjteni a hetedik győzelmet is. Nagyon kellene.

WBA Permier League Mark29

Egyelőre a padlón vagyunk, pedig a körülményekre tényleg nem panaszkodhatunk. Van egy hulladék Aston Villa, egy nagyon gyenge Sunderland mögöttünk, előttünk pedig bénázik a Norwich és a Swansea, de igazából a Bournemouth és a West Brom sem lehet nyugodt. Hatalmas szerencse, hogy más csapatok is vergődnek, mert így legalább nem reménytelen a bennmaradásért vívott harc. Viszont ahogy fogynak a fordulók, úgy fogynak a lehetőseégek is.

3 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek