premier league newcastle Mark29

- Az a fickó jut eszembe, aki leesett a 10. emeletről.

- Mi volt vele?

- Az emberek minen emeleten azt hallották tőle: "Eddig még jó". Eddig még jó.

Elnézve a hétvégi forduló eredményeit, eszembe jutott A Hét Mesterlövész, és azon belül is Steve McQueen klasszikus idézete. Minden úgy alakult, ahogy a Newcastle szurkolók kívánták. A non plus ultra persze a Manchester City legyőzése lenne majd az elhalasztott meccsen, de egy ottani (sajnos várható) vereség esetén sem kerülünk rosszabb helyzetbe. Hajtás után rövid poszt.

 

 

Eddig még jó. Kikapott az Aston Villa. Kikapott a Sunderland. Kikapott a Norwich. Kikapott a Swansea. Eddig még jó. Valami hasonlót gondolhat Steve McClaren is. Ráadásul elnézve a jobb oldai sérült táblát, a szerdai meccsre Mitrovic, Tioté, Mbemba, Dummett, De Jong és Anita is felépül. Hozzájuk csatlakozik a szombati, Bournemouth elleni hazai meccsre Coloccini, Mbabu és Haidara is. Persze ez a táblázat csalóka, volt már aki egy nappal a visszatérés előtt visszaugrott egy hónapra.

premier league newcastle Mark29
A külső körülményekre nem lehet panasz

 

Minden adott tehát ahhoz, hogy talpra álljon végre a csapat. A versenytársak kikaptak, a sérültek felépültek, a srácok pihentek. Mindez persze mit sem számít, ha a fenti úriember nem kavar bele a "taktikának" nevezett bullshitbe. Először nyerni kell, ahhoz meg gólik kellenek. Nem elég tehát egy csatár, főleg hogy most választék is van bőven. Hogy mi lesz a középpályával? A nagy mellényű, de az utóbbi meccseken semmit nem mutató középpályások közül esetleg padoztatni kellene valakit. Bizony, Sissoko vagy Wijnaldum is pihenhetne, legalább egy félidőt a Stoke ellen. Csak hogy érezzék, senki sem kihagyhatatlan.

Nagyon fontos lenne a következő két meccsen legalább 4 pontot szerezni, úgy, hogy a Bournemouth-ot mindenképpen megverjük. Vége a szórakozásnak, produkálni kell valamit.

Szerdán beharangozó és tippverseny.

Hajrá Newcastle!

Mark29