bournemouth Premier League Mark29

Tegnap csak az eredmények alakulását követtem online, ezért kimaradt a szezon egyik legmegalázóbb produkciója. Most néztem meg mind az összefoglalót, mind a meccs utáni BBC interjút Steve McClarennel. Az öreg most legalább nem röhögcsélt úgy, mint a Chelsea elleni 1-5 után. Viszont a szűk öt perc alatt legalább 6 alkalommal benyögi, hogy "we have 10 gamest to go"... Igen, alapesetben ebben a mezőnyben a 10 meccs tényleg elég a túlélésre, csak nem veled Steve. Hajtás után kesergés. 

 

 

Először is itt a mérkőzés összefoglalója. Ezek a videók általában egy-két napon belül eltűnnek a megosztókról, mondjuk ez nem olyan, amit nézegetni akarnánk...

Most pedig jöjjön az edzőnk, aki mostanában a Sacklaren, és a McClown beceneveket is viseli.

Képes ilyeneket mondani, hogy "mélyen védekeztünk" Tényleg? És ezért ki a hibás?

Arra, hogy mit szól a rigmusokhoz (ilyeneket kapott, hogy "holnap reggelre ki leszel rúgva") azt mondta, hogy pályafutása alatt 3-4 alkaommal volt már ilyen (az idő megszépíti az emlékeket), és hogy ez kellemetlen, de teljesen érthető, hogy ideges és frusztrált valaki, ha ezt látta.

Azt mondta még, hogy olyanokra van szükség, mint Shelvey, Colback és Janmaat. Na meg, hogy természetesen reméli, hogy megkapja az esélyt, hogy benntartsa a Newcastle-t a Premier Leagueben, mert hisz abban amit csinál.

Mi meg nem.

bournemouth Premier League Mark29

Még egy 8 nap van a Leicester elleni idegenbeli meccseig. Szörnyű kimondani, de egy olyan meccsig, ahol teljesen esélytelenek vagyunk. McClarennel egészen biztosan pont nélkül távozunk. Ha ma, vagy akár holnap ha menesztik McClarent, akkor viszont talán, mondom TALÁN lesz arra lehetőség, hogy a hátralévő találkozókon megmeneküljön a csapat.

David Moyes, Brendan Rodgers, Rafa Benitez és Nigel Pearson neve merült fel. Szerintetek ki lenne a legalkalmasabb?

Premier League vs McClaren

Csak egy maradhat.

Hajrá Newcastle!