Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Számos sérülttel a Manchester City elleni mérkőzés előtt

Steve Bruce nincs könnyű helyzetben a holnapi, Manchester City elleni bajnoki mérkőzés előtt. Sok sérült játékosa van a csapatnak, amelyről ő is beszélt a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

0 Tovább

Folytatódik a jó széria a West Ham ellen?

A folytatás óta jól megy a Newcastle Unitednek a bajnokságban. A Szarkák az eddigi három bajnoki mérkőzésükből kettőt megnyertek, és egy döntetlent játszottak. Adódik a kérdés, Steve Bruce fiai a West Ham ellen is folytatják-e ezt a jó sorozatot, már ami a bajnokságot illeti?

0 Tovább

Végleg padlóra küldik a Bournemoutht?

newcastle newcastle_united bournemouth_newcastle premier_league 32.forduló eddie_howe​A vasárnapi Manchester City ellen FA kupa fiaskó (0-2) után újabb megmérettetés vár a játékosokra, ezúttal az Eddie Howe vezette Bournemouth lesz az ellenfél ma este (19:00) idegenben.

0 Tovább

Négy hiányzó a West Ham ellen

Holnap délután idegenben, a West Ham United lesz a csapat ellenfele a bajnokságban.

0 Tovább

Na mi a helyzet Newcastleben?

A fő kérdést a Newcastle háza táját illetően természetesen két dolog teszi ki jelenleg:
1. Mégpedig az, hogy marad-e Benítez az edző?
2.Illetve az, hogy bekövetkezik-e a várva várt tulajdonos váltás?

0 Tovább

Ayozé: "Lehet most jött el az ideje a váltásnak"

ayoze_perez newcastle_unitedAyozé Pérez az El Chiringuito TV-nek adott interjút, amelyben elmondta, szívesen visszatérne Spanyolországba.

0 Tovább

Ki: "Soha sem panaszkodtam, csak vártam az esélyt"

ki_sung-yueng newcastle_unitedKi Sung-yueng a nyáron szabadon igazolhatóként érkezett a klubhoz. A dél-koreai játékos pedig előzetesen aligha gondolta volna azt, hogy newcastle-i karrierjének az elején ilyen kevés játéklehetőséghez jut majd. A középpályás többek között ennek az okairól is beszélt a sajtóban.

0 Tovább

Shearer: "Nem Rafa a probléma forrása"

A klub korábbi legendás támadója, a ma 48 esztendős Alan Shearer is beszélt a sajtónak a csapat jelenlegi helyzetéről. Shearer Benítezt méltatta - akinek szerinte nem lesz egyszerű feladat bent tartanía a csapatot a PL-ben-, míg Ashleyt pedig bírálta.

0 Tovább

Továbbra is nyeretlenül, nő a nyomás Benítez vállán?

Az első győzelem továbbra is várat magára a 2018/19-es bajnoki idényben. Sokan vártuk azt, hogy a Brigton & Hove Albion ellen megszületik az első győzelmünk a PL-ben, sajnos nem így történt. Talán majd a 'Soton ellen?

0 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek