Szokták mondani evés közben jön meg az étvágy... A legutóbbi fordulóban a QPR csapatát "ettük meg reggelire" idegenben (6-0), most pedig bízzunk benne, hogy a srácok étvágya legalább ekkora lesz. Persze természetesen egy múlt hetihez hasonló eredmény nem lehet elvárás a Championshipben.

 

A 2. helyről várjuk a 8. fordulót a Wolverhampton ellenében. A farkasok finoman szólva sem kezdték jól az idei idényt, mindössze a 16. helyén szerénykednek. Az eddigi 7 mérkőzésükön pedig 2 győzelmet, 3 döntetlent és 2 vereséget értek el. Aligha ilyen rajtról álmopdtak, de ez legyen az ő bajuk.

Rafa munkája pedig kezd beérni nálunk, ezt mutatja a tabella, vagy akár sokkalta inkább például a QPR elleni mérkőzésen mutatott játék is. Sokan mondják, győztes csapaton ne változtass, azonban elég nehéz elképzelni azt, a 6-0 ellenére is, hogy Rafa ne rotáljon néhány helyen a múlt heti mérkőzéshez képest. A kezdőt nehéz megtippelni előre, főleg a támadó sor miatt is. Ayozé és Mitrovic is bevették a QPR kapuját, azonban aligha lenne meglepő, ha a "friss" igazolás Murphy kezdene a támadó sorban. Így legalább Rafa is láthatná, mit várhat tőle élesben. S akkor még nem beszéltünk Gayle-ről sem, aki már négy gólos a bajnokságban.

Az én kezdőm mindenesetre így nézne ki: Sels; Anita, Mbemba, Lascelles, Clark; Shelvey, Colback; Ritchie, Diame, Gouffran; Gayle.

Szeretett csapatunk egyébként jó helyzetből várja a farkasok elleni mérkőzést, mivel a legutóbbi 6 tét mérkőzését egyaránt megnyerte. Ezzel szemben pedig a Wolvesnek a legutóbbi hat mérkőzésén 2 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség a mérlege.

A feladat most is adott, kötelező lenne a mérkőzést behúzni. Ez pedig miért ne sikerülhetne ilyen jó formában, és hazai közönség előtt?

Hajrá Newcastle!