Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Számos sérülttel a Manchester City elleni mérkőzés előtt

Steve Bruce nincs könnyű helyzetben a holnapi, Manchester City elleni bajnoki mérkőzés előtt. Sok sérült játékosa van a csapatnak, amelyről ő is beszélt a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón.

0 Tovább

Hat játékost érint a válogatott szünet

A válogatott szünet alatt mindössze négy Newcastle United játékos lép pályára hazája felnőtt válogatottjában. Matty Longstaff és Joe White pedig az angol korosztályos válogatottakat fogják képviselni.

0 Tovább

A rekordigazolás: Miguel Almirón

A mai nap hivatalosan is a klub játékosa lett Miguel Almirón, aki az Atlanta Unitedtől érkezett a csapathoz. A paraguayi középpályás 27 millió dollárért (21,6 millió font) érkezett a csapathoz, és ezzel a klub történetének a legdrágább igazolása lett, Michael Owen (16,8 millió font) 2005-ös átigazolási díját megdöntve.

0 Tovább

Átigazolási célpont lesen

Ahogy közeledik a januári átigazolási időszak, úgy fognak egyre több és több nevet bedobni a sajtóban, mint lehetséges erősítés a csapat számára. A keretre egyébként is ráférne az erősítés, az már más kérdés, hogy Mike Ashley (már ha még ő lesz akkor is az elnök, erre van nagyobb esély) mennyit fog áldozni erre a célra januárban?

0 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek