A válogatott szünet alatt mindössze négy Newcastle United játékos lép pályára hazája felnőtt válogatottjában. Matty Longstaff és Joe White pedig az angol korosztályos válogatottakat fogják képviselni.

 

Ciaran Clark egy év után tér vissza a válogattotba. Az írek csütörtökön Új-Zéland ellen játszanak barátságos mérkőzést, hétfőn pedig Dánia ellen EB selejtezőt.

A csoportot jelenleg az írek vezetik, a szintén 12 pontos Dánia (ők egy mérkőzéssel kevesebbett játszottak) előtt. A harmadik helyen 11 ponttal a svájciak állnak (ők is egy meccsel kevesebbet játrszottak). Svájc válogatottját ezúttal nem fogja képviselni Schar, mert még térdsérüléssel bajlódik.

Martin Dubravka számára két EB selejtező következik. A szlovákok szombat este Rijekában fognak pályára lépni Horvátország ellen, majd kedden pedig hazai pályán Azerbajdzsán ellen. A szlovákok jelenleg a csoportjuk harmadik helyén állnak (egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak ők) Horvátország és Magyarország mögött. A horvátok négy ponttal, a magyarok két ponttal vannak előttük a tabellán.

DeAndre Yedlin ismét CONCACAF Nemzet Ligája mérkőzésen lép pályára az Egyesült Államok színeiben. Pénteken Kanada ellen, jövő kedden pedig Kuba ellen játszanak. A hármas csoportot jelenleg Kanada vezeti, 9 ponttal (mindhárom mérkőzésüket megnyerték). Az amerikai válogatott két mérkőzésen 3 pontot gyűjtött be eddig.

Miguel Almironra két barátságos mérkőzés vár Paraguay színeiben. Előbb csütörtökön Bulgáriával játszanak, majd kedden pedig Szaúd-Arábiával.

Matty Longstaff és Joe White először játszhat nemzetközi mérkőzést. Előbbi játékos az angol U20-as válogatottat, utóbbi az U18-as válogatott képviseli.