steve_bruce matt_ritchie andy_carroll florent_lejeune isaac_hayden fabian_scharSteve Bruce megerősítette, hogy Fabian Schar, Andy Carroll, Matt Ritchie és Florent Lejeune sem lesz ott a pályán a Newcastle United csapatában a Wolverhmapton elleni bajnoki mérkőzésen.

 

Steve Bruce ragaszkodik ahhoz, hogy jó úton halad Fabian Schar és Andy Carroll felépülése is, azonban még egyikünk sem lesz ott a pályán a Wolverhamtpon elleni bajnoki mérkőzésen. Mint ahogyan Matt Ritchie, és Florent Lejeune sem lesz még ott a pályán vasárnap délután, függetlenül attól, hogy már a csapattal együtt tudtak edzeni.

Rajtuk kívül Isaac Hayden fog hiányozni a csapatból, ő még az eltiltását fogja letölteni.

Bruce a következőképpen nyilatkozott a sérülésből lábadozó játékosokról:

"Schar és Carroll sérülései nem komolyak. Andy ágyéksérüléssel bajlódik, míg Fabnak pedig ksiebb térdfájdalmai vannak. Mindketten ki fogják hagyni a Wolverhamtpon elleni bajnoki mrékzősést, azonban a West Ham United ellen már ott lehetnek a pályán.

Andynek szerencsére nem a bokája sérült. A bokája jó, jól kezeltük. Minden héten fiftebb lesz. Senki sem csalódott nála jobban amiatt, hogy még nem léphet pályára.

Jó hír az, hogy Flo (Lejeune) közel áll a visszatéréshez, mint ahogyan Matt Ritchie is. Már egész héten a csapattal együtt tudtak edzeni."