steve_bruce faustino_asprillaA klub korábbi kolumbiai válogatott támadója szerint Steve Bruce képes lenne vissza vinni a Newcastlet Anglia legjobb csapatai közé , amennyiben valóban létrejönne a tulajdonváltás.

 

Folyton folyvást szólnak a hírek arról, hogy végre létrejöhet a tulajdonváltás a Newcastle United háza táján, és a klub új kezekbe kerülhet majd. A szaúdiak 300 millió fontért cserébe szerezhetik meg a klubot, amennyiben létrejön az üzlet.

Az átviteli papirok állítólag már ott vannak az FA és a Premier League illetékesei asztalán. Így már csak nekik kéne áldást adniuk az üzletre.

Reméljük a legjobbakat..

A klub korábbi kiváló támadója, Faustino Asprilla is megszólalt a jelenlegi helyzettel/spekulációkkal kapcsolatban:

"Azt hiszem, ha létrejönne a tulajdonváltás akkor is meg kellene őríznünk Steve Brucet a kispadon. Jó menedzser és edző, szerintem neki kellene a kispadon maradnia. Jól ismeri a klubot. Az utóbbi időben korlátozott erőforrásokkal is nagyon jó dolgokat vitt véghez, jobb játékosokkal többet tudna elérni, mint eddig. Úgy gondolom, hogy tovább kellene hagyni őt dolgozni, megmutathatná mire képes egy nagyobb projektben. Bruce vissza tudná vezetni a klubot a BL-be."

"Ki kell választani majd azokat a játékosokat, akik valóban a Newcastleben akarnak játszani, címeket akarnak nyerni, és ott akarnak lenni a Bajnokok Ligájában. Úgy gondolom, hogy ez elengedhetetlen ahhoz, hogy a klub ismét sikeres legyen. Mindannyian azt akarjuk, hogy a Newcastle United visszatérjen a legjobb csapatok közé. Nemcsak a Premier Leagueben, hanem a nemzetközi porondon, a Bajnokok Ligájában is. Azonban ehhez időt kell adni, nem rögtön elvárni mindent."

"Ha lehetőséget adnának nekem (támadók edzésésre), örömmel visszatérnék, szeretem a newcastle-i embereket, és azt, ahogy mindvégig bántak velem. Ha hozzá tudnék járulni ahhoz, hogy elérjem azt, amit játékosként nem értem el a pályán, örömmel részt vennék benne."

"Szerencsém volt az egész világon játszani, Brazíliától és Kolumbiától át egészen Chileig, Mexikóig és Olaszországig. A Newcastle szurkolók  egyszerűen fantasztikusak."