Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Willems megszerzésére opciós joga van a klubnak

jetro_willems átigazolás eintracht_frankfurtA klubnak opciós joga van arra, hogy végleg megvásárolhassa Jetro Willemst az Eintracht Frankfurt csapatától.

0 Tovább

A rekordigazolás: Miguel Almirón

A mai nap hivatalosan is a klub játékosa lett Miguel Almirón, aki az Atlanta Unitedtől érkezett a csapathoz. A paraguayi középpályás 27 millió dollárért (21,6 millió font) érkezett a csapathoz, és ezzel a klub történetének a legdrágább igazolása lett, Michael Owen (16,8 millió font) 2005-ös átigazolási díját megdöntve.

0 Tovább

Átigazolási célpont lesen

Ahogy közeledik a januári átigazolási időszak, úgy fognak egyre több és több nevet bedobni a sajtóban, mint lehetséges erősítés a csapat számára. A keretre egyébként is ráférne az erősítés, az már más kérdés, hogy Mike Ashley (már ha még ő lesz akkor is az elnök, erre van nagyobb esély) mennyit fog áldozni erre a célra januárban?

0 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Carr érte, kiváló ügynök volt

Mark29 átigazolások newcastle

Vagy mégsem? Ezt mindenki döntse el maga, viszont az biztos, hogy több mint hét év szolgálat után (három évvel a szerződésének lejárta előtt) távozik a klubtól Graham Carr chief scout, azaz a játékosmegfigyelők főnöke. A korábban a Tottenhamnél, és a Manchester City-nél és hasonló posztot betöltő egykori középpályás a Newcastleben eltöltött évek alatt sokszor nyúlt bele a tutiba, viszont néha nagyon melléfogott. Azok után , hogy Steve McCaren idején a head coach-csal egyenrangú vezetőnek számított, a Rafa Benítez érában már kisebb hatalom jutott neki. Emellett ősszel 73 éves lesz, azaz kijár a pihenés, vagy legalább is egy kicsivel nyugisabb meló. Hajtás után végigszaladunk az elmúlt hét év piszkos tizenkettőjén, azaz a Carr éra 12 legrosszabb igazolásán, de megemlítjük a legjobbakat is. Köszi mindent, Graham bá!

10 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: csütörtöktől pihenő

átigazolások Champo Mark29Ahogyan azt várni lehetett, a Championship repülő rajtot vett. Négy hét alatt lement öt forduló és egy kör a Ligakupában. A Newcastle pedig két elpocsékolt 90 perc után kiengedte a kéziféket, és végre olyan eredményeket (és lassan olyan játékot is) hoz, amit mind vártunk tőlük. A hétvégi 2:0-ás győzelem a Brighton ellen (a képen a gólszerzők, Shelvey és Lascelles) megmutatta, hogy hogyan kell minden tekintetben lejátszani a pályáról egy Champo szinten jó, a feljutásért harcoló klubot. Most két hét szünet következik, de igazán pihenni majd csak csütörtöktől lehet. Addig ugyanis tart az átigazolási időszak és egy érkezőre, na meg pár távozóra is számítani lehet még. Hajtás után az összefoglaló és egy kis értékelés.

5 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Érkezők, távozók, pletykák

átigazolások Mark29

Rafa Benitez nem tétlenkedik. Igaz, hogy a csapat éppen Írországban edzőtáborozik, de a spanyol manager ettől függetlenül üzletel. Méghozzá nem is akárhogyan. Matt Ritchie múltheti érkezése óta is folyamatosan folynak a tárgyalások a keret megerősítése céljából, miközben szép lassan távoznak is egy páran. A Bournemouth-tól érkező szélsőtől személy szerint nagyon sokat várok, a 46 meccs alatt legalább 8-10 olyan bombagólt, amilyeneket az előző szezonban eresztett meg.

A mai fő pletyka, hogy a Liverpoollal komoly bizniszre készül Rafa Benitez.

39 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Csatárlesen

Andros Townsend leigazolása építkezés, nem pedig tűzoltás volt. A Newcastle vezetősége látszólag úgy tesz, mintha nem a kiésés elleni harc lenne a legfőbb cél. Legalább is az eddigi három januári igazolásból kettő erre utal. Mert bár örülünk Saivetnek és Townsendnek is, de valójában egyedül Jojo Shelvey az, akire feltérlenül szükség volt, hogy valami elképzelés legyen végre a támadójátékban. Az igazán égető problémák viszont pont nem középen, hanem hátul és elöl vannak. A védelemben minőségi, de - a sérülések miatt - főleg mennyiségi szempontból szükséges új emberek igazolása, míg elöl kell valaki, aki 8-10 góllal lehozná a tavaszt. A vezetőség megint azt mondta, hogy a háttérben folyó tárgyalások miatt nem illdomos senkit sem említeni név szerint, de a média az alábbi nevekkel foglalkozott a napokban.

Mark29 átigazolások Berahino Gomis Remy Lacazette Rhodes Newcastle

A fenti ötösben vannak új, és állandó kiszemeltek is. Van akit jó eséllyel le lehet igazolni, és van akivel szinte felesleges foglalkozni. Hajtás után rövid latolgatás.

52 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Andros Townsend #25

Tegnap hivatalossá vált, amit sejteni lehetett, Andros Townsend Newcastlebe szerződött öt és fél évre. A 25-ös mezt fogja viselni, és elvileg az Everton ellen bevethető lesz szűk egy hét múlva. A 24 éves szélső állítása szerint könnyen döntött. Amint meghallotta, hogy a Newcastle érdeklődik iránta, csak ez a klub érdekelte. Tottenham nevelésként fájó szívvel hagyta el a Spurst, de valljuk be, nem volt más választása. Pochettino nem találta a helyét, és így minimális játékidőt kapott. Elvileg mindenki így járt a legjobban.

Mark29 átigazolások Townsend

A Sky információi szerint az egész transzfer 21 millió fontba kerül a klubnak, amiből 12 milliót most fizettek ki, a maradék 9 millió pedig a játékos heti 55 ezer fontos fizetése a szerződése időtartamára. Megérte? A Tottenhamnak biztosan, hiszen a reálisnál nagyobb összeget kapott egy "perememberért". Androsnak pláne, mert több lesz a fizetése, és valószínűleg többet fog játszani. A Newcastlenek? Pár hét alatt kiderül.

4 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek