Antonio Barreca a Monaco csapatától érkezett kölcsönbe a csapathoz az idény végéig, a klubnak pedig opciós joga van arra, hogy az idény végén 9 millió fontért végleg megvásárolhassa őt.

 

Barreca ezzel a klub történetének a negyedik olasz játékosa lett. A másik három olasz játékos aki korábban megfordult a csapatban:

Davide Santon

A bal hátvéd az Inter csapatától érkezett hozzánk. Első newcastlei idényében ötödik helyen végzett a Premier League-ben, a következő idényben pedig Európa-liga negyeddöntőig jutott a csapattal.

Ezután még 18 hónapot töltött el a Tyneside-on, mielőtt visszatért az Interhez. Ma a Roma játékosa.

Alessandro Pistone

Az Internél eltöltött egy idénye után érkezett a csapathoz 1997-ben. 1998-ban FA-kupa döntőt játszott a csapattal az Arsenal ellen, amely mérkőzés után vesztesen kellett elhagynia a pályát. Kenny Dalglish távozása után Ruud Gullit irányítása alatt kegyvesztetté vált, és a Venezia csapatához került kölcsönbe.  Sir Bobby Robson irányítása alatt lett újra az első csapat játékosa.

Giuseppe Rossi

2006 nyarán csatlakozott a klubhoz a Manchester Unitedtől.  Egy idény töltött el a Newcastlenél. 13 tétmérkőzésen 1 gól volt a mérlege.

Sok sikert neki nálunk!