tippverseny champo Mark29

Pénteken este rendezik a Newcastle United - Leeds United mérkőzést, Championship 42. fordulójának rangadóját. Amellett, hogy egy izgalmas derbi várható, egy tv-s meccsen, abból a tekintetből is érdekes összecsapás várható, hogy most már komolyan megy a számolgatás a bajnokság végkimenetele tekintetében. Amennyiben a Newcastle nyerni tud a Leeds ellen, majd húsvét hétfőn az Ipswich otthonában, akár már fel is juthat, ha a Huddersfield ezalatt nem nyeri meg a Preston elleni hazai, és a Derby County elleni idegenbeli mérkőzését. A Leeds pedig be szeretné biztosítani a rájátszát érő helyek egyikét magának, mert a jelenlegi harmadik és hetedik között összesen csak hét pont a differencia. Na de ne szaladjunk ennyire előre. Hatás után rövid beharang és TIPPVERSENY kérdés.

 

Aki szeret számolgatni, annak IDE KATTINTVA erre megnyílik a lehetősége. A Chronicle Live oldalán le lehet tippelni az élboly hátralévő meccseit. Nekem háromból kétszer úgy jött ki, hogy a Brighton a bajnok, viszont azt elképzelhetetlennek tartom, hogy a másodknál rosszabb helyen végezünk. Ahogy a nyitóképen Dwight Gayle mutatja, csak egy "ilyen pici" kell ahhoz, hogy újra PL tagok legyünk. A fenti kép egyébként a két csapat ősz meccsén készült, ahol Gayle duplázni tudott. Előbb Rob Green kapitális bakiját használta ki, majd egy sakk-matt helyzet végén talált be a Leeds kapujába.

tippverseny champo Mark29

Gayle-dupla most szinte biztosan nem lesz. A Sheffield ellen a szokásos térd sérülése, a rettegett hamstring-injury újult ki. Az elmúlt években egy rakás newcastle játékos életét megkeserítő sérülés miatt az is lehet, holgy a hátralévő öt mérkőzésen már egyáltalán nem tud pályára lépni a házi gólkirályunk, aki ezzel le is mondhat a champo aranycipőről. Persze Gayle egyéni elismerésénél fontosabb, hogy minnél előbb meglegyen a biztos feljutáshoz szükséges pontmennyiség. Adott tehát a kérdés, hogy Daryl Murphy és Aleksandar Mitrovic közül melyikük legyen ott a kezdőben? Esetleg mindketten? Abban az esetben az árnyék ékként használt Ayozé Perez, vagy Mo Diamé kerülne ki a csapatból.

Meglátjuk, hogy mivel készül Rafa Benítez.  

A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - Leeds United 2017.04.14. 20:45 (Live on Sky Sports)

A speciális kérdés: Lesz-e kiállítás a mérkőzésen?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):


Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Mark29