Tim Krul 12 évet töltött el a Newcastle Unitednél. Valahol érthető, hogy nem volt könnyű a számára az, hogy (és ahogyan) távoznia kellett a csapattól.

 

Tim Krul jelenleg a Norwich City csapatánál véd, és úgy tűnik, koorábbi sérülései után megtalálta régi jó formáját a jelenlegi kenyéradójánál. Amelyet alátámasztja az is, hogy jelenleg vezetik a Championship mezőnyét. Így jó eséllyel (bár még van azért vissza bőven a szezonból) újra a PL-ben védhet majd a következő idényben a holland hálóőr. 

Krul számára úgy fest, a mai napig rosszul érinti az, hogy korábban távoznia kellett a Newcastle Unitedtől:

"Már nem akarok beszélni erről. 12 fantasztikus évet töltöttem el Newcastleben. Túléltem 16 edzőt, Benítez nem volt közte. Ha van egy edző, aki inkább a saját spanyol kapusát szeretné hozni, hát tegye, megértem. 

Őszintén szólva örülök annak, hogy más kluboknál is kipróbáltam magam. Így kerülhettem a Norwich Cityhez is, amelynél jelenleg nagyon jól érzem magam."

Krul nekem az egyik kedvenc kapusom volt. Imádtam a védéseit. Annak idején a VB (2014) tizenegyespárbajában is jó volt látni őt Costa Rica ellen. Valamint ott volt többek között a Tottenham elleni varázslatos napja is... 

Ti, hogy emlékeztek rá? Én drukkolok neki, hogy újr a PL-ben védhessen. Megérdemelné.

Hajrá Newcastle!
Gyula4