andy_carrolljavier_manquillo danny_rose nabil_bentaleb valantino_lazaromatty_longstaffrob_elliot  jack_collback jamie_sterry matthew_longstaffA saját nevelésű Andy Carroll, valamint Javier Manquillo a is meghosszabbította a szerződését a csapattal. Jó hír, hogy három kölcsönjátékosunk (Rose, Bentaleb, Lazaro), valamint Matty Longstaff is az idény végéig a csapatnál maradnak.

 

A klub a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy sikerült megállapodásra jutniuk a szerződéshosszabbítást illetően Javier Manquilloval, valamint Andy Carrollal is. A spanyol hátvéd további négy évre, míg az angol támadó további egy évre kötelezte el magát a csapathoz.

Bruce az ő hosszabbításukkal kapcsolatban a következőképpen vélekedett:

"Örülök, hogy Javier Manquillo és Andry Carroll is meghosszabbították a szerződésüket. Mindketten fontos szereplői voltak ebben a szezonban a csapatnak, és örülök annak, hogy az idény után is számíthatunk majd rájuk."

Szintén jó hír, hogy a csapatnál kölcsönbe szereplő Danny Rose (Tottenhamtől), Nabil Bentaleb (Schalke04-től), valamint Valentino Lazaro (Intertől) is az idény végéig a csapatnál maradhatnak. Így nekik nem kell június 30-án visszatérniük a csapatukhoz. 

Steve Bruce természetesen boldog volt emiatt:

"Nagyon boldog vagyok amiatt, hogy sikerült meghosszabbítanunk a kölcsönszerződéseket, és szeretnék köszönetet mondani a játékosoknak azért. hogy elkötelezettek maradtak a klub iránt a hátralévő fontos mérkőzések előtt."

"Ezek a megállapodások lehetővé teszik a számunkra azt, hogy a lehető legjobb helyen fejezzük be az idényt."

Matty Longstaff szintén a klubnál marad a szezon végéig, ám ő valőszínűleg a szezon befejezte után tovább áll majd.

Biztos távozók lesznek a szerződésük lejárta miatt Rob Elliot, Jamie Sterry, valamint Jack Collback is. Rajtuk kívül Luke Charman, Víctor Fernández, Liam Gibson és Nathan Harker szerződése is lejár a klubnál.

Bruce további sok sikert kívánt nekik a pályafutásukhoz:

"Sok játékos távozik a klubtól, mind személyesen, mind pedig a klub nevében szeretnék köszönetet mondani nekik."

"Biztos vagyok benne, hogy a szurkolók csatlakoznak hozzám, és ők is értékelik ezen játékosok Newcastle Unitedért tett erőfeszítéseit. A legjobbakat kívánjuk nekik karrierjük következő lépcsőfokához."