mauricio_pochettino dimitar_berbatov gareth_baleA Tottenham és a Manchester United korábbi kiválósága, Dimitar Berbatov is elmondta a véleményét a Newcastle United jelenlegi helyzetével kapcsolatban. A bolgár szerint sokat segítene a szarkákon az, ha a tulajdonosváltás után meggyőznék Mauricio Pochettinot arról, hogy vállalja el a csapat kispadját.

 

"Ha a pletykák igazak, és a Newcastle United Mauricio Pochettino kinevezését tervezi, az nagyszerű lépés lenne a csapat számára. Ez lenne az első jel a tulajdonosok részéről a megkörnyékezett játékosok felé, hogy a klub valóban új irány felé indult el."

"Ha a megkörnyékezett játékosokhoz már úgy menne a klub, hogy Pochettino a csapat edzője, akkor a játékosok is komolyabban vennék a megkereséseket és az ajánlatokat, és olyan nagy játékosokra is gondolok, mint például Gareth Bale."

"Ez egy izgalmas projekt lesz a Newcastlenél. Eleinte az lesz a legizgalmasabb kihívás, hogy meggyőzzék a megszerezni kívánt játékosokat a váltásról. Egyes játékosokat a pénz fog kísérteni, míg mások az új projekt miatt csatlakoznának majd, és lesznek olyanok is, akik kizárólag az adott edző miatt csatlakoznának majd a csapathoz. Minden játékos más és más."

"Ha még játékos lennék, és megkeresnének engem, akkor a következők alapján döntenék én: kiértékelném a jelenlegi helyzetemet, hol tartok, elégedett vagyok-e vele, milyen a pénzügyi helyzetem."