Demba Ba boldog lenne amiatt, ha összejönne a tulajdonváltás a korábbi csapatánál, a Newcastle Unitednél.

 

Demba Ba 2011 és 2013 között volt a Newcastle United támadója. A szenegáli játékos remek formában futballozott a szarkáknál. Összesen 54 bajnoki mérkőzésén jutott szóhoz a Newcastle United színeiben, és 29 gólt szerzett ezen mérkőzések alatt.

Ba jelenleg a Basaksehir csapatát erősíti Törökországban, és most is ő elmondta a véleményét az esetleges tulajdonváltással kapcsolatban:

"Ha a tulajdonáltás létrejön nagyon boldog leszek, mert a Newcastle United egy olyan klub, amelyet nagyon szeretek. Nagyon szép időszakot töltöttem el ott, és ha letrejön ez az üzlet, akkor a Newcastle újra élcsapat lesz."

"Nem mondom azt, hogy csúcsklub lesznek, mert a Newcastle már most is egy csúcsklub, de újra csúcscsapat lehetnek, akik harcban lehetnek majd a Premier Leaguért és a Bajnokok Ligájáért."

"Láthatjuk, hogy a Manchester City már több mint egy évtizede próbálja megnyerni a Bajnokok Ligáját, de még nem sikerült nekik.  Ez egy nehéz versenysorozat, és a pénz sem ad garaciát semmire. Ha a pénz jelentené a garanciát a BL-hez, akkor a Citynek és a PSG-nek is több trófeája lenne már."