Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Watford - PL 20.forduló

Szombat délután léjátssza az utolsó mérkőzését a 2018-es esztendőben a Newcaslte United csapata, az ellenfél pedig a Javi Gracía vezette Watford lesz idegenben. A szarkák egy 4-0-ás liverpooli zakó után, és egy Manchester United elleni bajnoki előtt látogatnak a lódarazsakhoz.

0 Tovább

Hip-hip hurrá! Megvan az első győzelmünk!

Tegnap délután Ayozé Pérez találatalának köszönhetően megszerezte az első győzelmét a csapat a bajnokságban.

1 Tovább

Watford - PL 11. forduló

newcastle_watford premier_league 11.fordulóHolnap délután kerül megrendezésre a Premier League 11. fordulója a számunkra, amelyben mi hazai pályán fogjuk fogadni a Watford csapatát.

0 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Háromból semmi

Botrányos, elkeserítő, kiábrándító. Ez a három szó jellemzi az egész szezonunkat, ahogyan remek sablon a 2015/2016-os évadra mindhárom Watford elleni találkozónk is. A "Lódarazsak" fullánkjába eddig két bajnokin és egy FA kupa meccsen sikerült belefutni. Először botrányosan játszottunk ellenük, aztán sokkal jobbak voltunk náluk, majd végül egy "se íze, se bűze" meccset sikerült összehozni. A végeredmény viszont minden esetben ugyanaz lett. Háromból semmi. Három verség, nulla pont.

watford premier league Mark29
Lascelles szépítő gólja hiába jött még elvileg időben

Egyre fogynak a meccsek, és már abban a szakaszban vagyunk, hogy el kellene kezdeni idegenben is pontokat gyűjtögetni. A "riválisaink" (Aston Villa, Sunderland, Bournemouth, Swansea) ugyanis ezt teszik. Hajtás után rövid helyzetkép.

31 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek