Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tippversenyünk 36. fordulója -> Newcastle United - Swansea City 2016.04.16. 16:00 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

tippverseny Mark29

Ma van Rafa Benitez 56. születésnapja. Szerintem 3 pontnak örülne a legjobban.

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - Swansea 2016.04.16. 16:00

A speciális kérdés: Lesz 5 kaput eltaláló lövésünk a meccsen?

(a www.eredmenyek.com statisztikái alapján)

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

 

0 Tovább

Premier League 34. forduló - Swansea City

Annyiszor leírtuk már, hogy összeszámolni is nehéz, de most megint csak ezt lehet elmondani: az utolsó esélyek egyike lesz a szombati, Swansea elleni találkozó. Rafa Beniteznek el kell érnie, hogy átforduljon ez a borzalmas széria. Egy rossz szezont futó, de a bennmaradást már biztosan kiharcoló, totálisan motziválatlan ellenféllel szemben, hazai pályán kell megküzdeni. Ráadásul elméletben nagyon harcos, elszánt a Newcastle, a játékosok meg akarják mutatni, hogy képesek benntartani a csapatot a Premier Leagueben.

swansea Mark29 Premier League

A probléma csak azzal van, hogy hetek óta kábítanak ezzel a dumával, és a koncentráció mellett pont a harcosság, az akarat az, aminek a szikráját is alig lehet felfedezni a srácokon. Ténferegnek a védők, kóvályognak a középpályások és impotens a csatárjáték. Pedig kár szépíteni. Ha nem nyerünk szombaton, a Norwich pedig hazai pályán üti a Sunderlandet, akkor fél lábbal már a Championshipben leszünk.

9 Tovább

PL 32. forduló: Norwich City

premier league Mark29 norwich

A pillanat ami beárnyékolja a hátralévő bajnoki meccseinket. Rob Elliot a lábához kap, és már ekkor tudni lehet, hogy nagy a baj. Egy napig aztán még lehet reménykedni, de az alaposak vizsgálatok után jön a diagnózis: térdszalag szakadás, a focisták által annyira rettegett ACL injury. Minimum 6 hónapos kiesés. Amellett, hogy a nyári Európa Bajnokságról is lemarad, az ír hálóőr természetesen nem lehet ott a Newcastle kapujában sem, hogy segítsen kivívni a bennmaradást. Ilyen előjelekkel megyünk vendégségbe a Norwich City-hez.

12 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Ez + Az, röviden

Mark29 Benitez Premier League Ashley JonasEz az a pillanat, ami leginkább megmarad ebből a nyomorúságos szezonból. Ahogy Aleksandar Mitrovic felugrik, és befejeli az egyenlítő gólt a Sunderland kapujába.

Az elmúlt napokban volt egy derbink, ahol végre nem kaptunk ki, egy Mike Ashley nyilatkozat, egy-két Rafa Benitez döntés és egy kellemetlen esemény is. Hajtás után röviden átrágjuk ezeket az történéseket, és egy kicsit a jövővel is foglalkozunk.

11 Tovább

Tippversenyünk 33. fordulója -> Newcastle United - Sunderland 2016.03.20. 14:30 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

tippverseny Mark29

Tyne-Wear Derby. Ehhez nem kell felvezetés.

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - Sunderland 2016.03.20. 14:30

A speciális kérdés: Lesz-e kiállítás?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Úgy fest a Digi mégis a Soton-Pool-t adja, maradnak a streamek.

Hajrá Newcastle!

Mark29

1 Tovább

PL 31. forduló: Sunderland

A vasárnapi családi mozidélután Disney-vel ezúttal törölve, mert 14:30-tól Tyne-Wear derbit rendeznek a St. James' Parkban. Nagyon régen volt már, amikor mindkét gárda ennyire rosszul állt volna a bajnokságnak ebben a szakaszában. Olyan meg talán csak 2008/2009-es szezonban, hogy a Newcastle állt volna rosszabbul.

premier league Mark29 sunderland tyne-wear Benitez
2011 augusztusa... régen volt

Ami még elkeserítőbb, hogy utoljára négy és fél évvel ezelőtt, 2011 augusztusában sikerült derbit nyernünk, egy Ryan Taylor szabadrúgás góllal. Azóta sok víz lefolyt a Tyne-on (meg a Wear-en is), és két döntetlen mellett zsinórban hat Sunderland győzelem született. Ezúttal viszont minden másképpen van/lesz.

25 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: A BBC szerint...

bbc premier league mark29

Newcastle United: A Premier League küzdői miért nem csinálják jobban? - címmel publikált egy nagyobb lélegzetvételű cikket a BBC, mely most szabad(os) fordításban itt is olvasható.

Newcastle United egy a nagy labdarúgó-szappanoperát játszik a Tyne partján, és a történet komor szállal folytatódott szombati, Bournemouth elleni hazai vereséggel, amivel a kieső zónában maradt a csapat. A Szarkák legendája és emellett a BBC Sport szakértője, Alan Shearer elmondta a Match of the Day című műsorban, hogy a klub "a tetőtől talpig benne van a trutyiban", miközben a kifütyült menedzser Steve McClaren is elismerte, hogy a 3-1-es vereség alapján a csapat "kieső alapanyag".

24 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: nagyon mélyen

bournemouth Premier League Mark29

Tegnap csak az eredmények alakulását követtem online, ezért kimaradt a szezon egyik legmegalázóbb produkciója. Most néztem meg mind az összefoglalót, mind a meccs utáni BBC interjút Steve McClarennel. Az öreg most legalább nem röhögcsélt úgy, mint a Chelsea elleni 1-5 után. Viszont a szűk öt perc alatt legalább 6 alkalommal benyögi, hogy "we have 10 gamest to go"... Igen, alapesetben ebben a mezőnyben a 10 meccs tényleg elég a túlélésre, csak nem veled Steve. Hajtás után kesergés.

16 Tovább

Tippversenyünk 31. fordulója -> Newcastle United - AFC Bournemouth - 2016.03.05. 16:00 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Újabb fontos mérkőzés előtt állunk, persze ebben nincsen semmi újdonság. Még 11 fontos meccsünk lesz. A tét a bennmaradás. A Newcastlenek, ahogyan a többi menekülőnek is, a kieséssel járó megaláztatáson kívül még legalább 100 millió oka van arra, hogy a vonal felett végezzenek. Fontban. A Championshippel ugyanis sikerül elbukni a jövő évi giga tv-s szerződéssel járó pénzeket, ami mindennél fontosabb a klubok számára.

tippverseny premier league Mark29 Bournemouth

Reméljük ezt Mike Ashley is így gondolja, és ha nem plusz három pont kerül a csapat neve mellé, akkor eltakarítja végre Steve McClaren-t. Akkor most mi lenne a jobb? Kapjunk ki és menjen Steve papa? Vagy inkább nyerjünk, és maradjon? Az a gond ezzel, hogy az edzőcserére a vereség esetén sincs garancia, míg a 3 pont biztos. Szóval nyerjünk, és menjen Steve! Ha ezt olvasod, kedves Mr. Ashley, akkor kérlek intézkedj!

Ahogyan a beharangozóban is írtuk, mérkőzést a Digi ugyan nem közvetíti, viszont brit csatorna igen, szóval valószínűleg jó minőségű streamek is lesznek.

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - AFC Bournemouth - 2016.03.05. 16:00

A speciális kérdés: Szerez-e gólt a csapatok valamelyik téli csatár igazolása, azaz Seydou Doumbia, vagy Benik Afobe?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Mark29

1 Tovább

PL 29. forduló: AFC Bournemouth - a következő "utolsó esély"

Ha szombaton kikap a Newcastle, akkor menesztik Steve McClarent! Ilyen és ehhez hasonló "infók" terjednek a közösségi médiában. Te jó ég, hányszor hallottuk már ezt a szöveget a szezon során. Általában egy hazai meccs előtt, amikor egy - papíron is - verhető csapat ellen léptünk pályára. Ilyenkor aztán megvertük példáult a Norwich-ot, vagy West Bromwich-ot, az öreg meg hátradőlhetett, és nyomhatta a süket dumáját arról, hogy beérik a kemény munka. Pedig nagyon nem. Van egy jó alapanyagból álló keret, akiknek nincs vezérük, aki összefogná, irányítaná őket.

Bournemouth Premier League Mark29

Szerdán például Coloccini nélkül is szinte tökéletesen működött a védelem. Jó, kellett hozzá egy "pulis-i" időket idéző, gyenge Stoke City, de akkor is. Amíg nem jött a képen látható Shaqiri gól (amit mellesleg Sissoko és Colback sem tudott blokkolni), nem sok helyzete volt a "Fazekasoknak". Taylor takarta a lövést Elliott elől, ráadásul a szél is megnyomta az egyébként is erősen rápörkölt bogyót. Ebből született a három pontot érő gól. Nagyon nincs viszont idő keseregni, szombaton délután érkezik a St. James' Parkba a kiesés elől futólépésben menekülő Bournemouth. Hajtás után egy kis értékelés.

20 Tovább

PL 28. forduló: Stoke City

Egy hideg, esős este a Britanniában. Ez most nem a Britannia blognak a népszerűsítése, ahol szintén publikálni szoktam (na jó egy kicsit annak is), hanem a ma este várható körülmények. A mindig hideg Britannia stadion, a mindig zajos "Fazekasok", és a mindig kemény, de most már jól is játszó Stoke City. Ez már nem Tony Pulis együttese, ahol a legfőbb taktikai elem Rory Delap negyven méteres bedobása volt.

premier league Stoke City Britannia Mark29

Az előző bajnokság első felében, 2014 őszén, azaz lassan másfél éve vendégesekedtünk a Stoke City-nél. Szakadt az eső, pocsék volt a meccs, és egy Peter Crouch fejes góllal nyertek a hazaiak. A fenti kép ezt a momentumot örökíti meg. Tisztán látható, hogy vacak az időjárás, de Coloccini ettől függetlenül esélytelen a fejpárbajban. A kapitány most biztosan nem lép pályára, de most ez nem számít. Nem számíthat. Nyerni kell, de minimum pontot szerezni. Hogy hogyan? A hajtás után egy-két tipp.

20 Tovább

Tippversenyünk 30. fordulója -> Stoke City - Newcastle United - 2016.03.02. 20:45 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

Ma este ismét pályán a Newcastle! A hamarosan megjelenő beharangozó posztból megtudhatjátok, hogy milyen előjelekkel várják a meccset Steve McClaren fiai. A Ligakupa döntője miatt 18 nap pihenés állt rendelkezésre, hogy a Chelsea elleni megalázó pofon után magukhoz térjenek a srácok. Szerintetek sikerült?

tippverseny Mark29 stoke permier league
Mit talált ki ma estére a Mester?

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Stoke City - Newcastle United - 2016.03.02. 20:45

A speciális kérdés: Lesz-e kiállítás a mérkőzésen?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Mark29

0 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: eddig még jó...

premier league newcastle Mark29

- Az a fickó jut eszembe, aki leesett a 10. emeletről.

- Mi volt vele?

- Az emberek minen emeleten azt hallották tőle: "Eddig még jó". Eddig még jó.

Elnézve a hétvégi forduló eredményeit, eszembe jutott A Hét Mesterlövész, és azon belül is Steve McQueen klasszikus idézete. Minden úgy alakult, ahogy a Newcastle szurkolók kívánták. A non plus ultra persze a Manchester City legyőzése lenne majd az elhalasztott meccsen, de egy ottani (sajnos várható) vereség esetén sem kerülünk rosszabb helyzetbe. Hajtás után rövid poszt.

2 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Megkésve bár...

Bekövetkezett ami az utóbbi évek elején mindig. A Newcastle csapatkapitánya, Fabricio Coloccini megsérült, és körülbelül négy hétig nem lesz bevethető. Elnézve a sérült listát, ez nem túl szívderítő dolog, viszont van benne pozitívum bőven. Például egyszer s mindenkorra el lehetne venni tőle a kapitányi karszalagot.

Coloccini Mark29

Az argentin védő kb. három éve játsza el ugyanezt, annyi különbséggel, hogy eddig január elején jöttek a 4-6 hetes kihagyások. Iden most sikerült ez a bravúr. Így tehát megkésve bár, de mégsem meglepő módon a kapitány kidőlt.

3 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Büntető Podcast

A mai napon következzen egy rendhagyó eset. Egy blogon egy videót fogunk ajánlani, ami valójában egy rádiós beszélgetés, azaz egy podcast. Pár hete kerestek meg a Büntető Podcast készítői azzal kérdéssel, hogy lenne-e kedvem szerepelni valamelyik adásukban. Természetesen azonnal igent mondtam, és múlt héten vasárnap este fel is vettük a beszélgetést.

podcast Mark29

A téma természetesen a Premier League volt, és a tabella átbeszélése mellett jelentős adásidőt kapott a Newcastle United is. Hajtás után elérhető az adás.

4 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: "még 12 kupadöntő"

Így van, ezt a hulladék, közhelyes mondatot tudja mondani vezetőedzőnk, egy megalázó, megsemmisítő vereség után. Na de Steve McClarenről majd egy kicsit később. A Chelsea elleni 1-5 megint rávilágított pár olyan problémára, amit a Newcastle vezetőségén kívül mindenki lát. A szakértők és a szurkolók is, legyenek geordie gyári munkások, vagy olyan ex-játékosok, akik részei a klub történelmének.

Premier League Mark29 Chelsea

A lényeg azonban az, hogy gyökeresen nem változik semmi. Egy-egy égés után jön a mea culpa, meg a fogadkozás, majd egy kiszenvedett győzelem, és mi megint elhisszük, hogy jobb lesz. Aztán mégsem. Hétvégén viszont már eljutottam arra pontra, hogy Rob Elliott-on kívül senkit nem sajnáltam a bandából. Szerencsétlen srác ebben a szezonban nem egyszer sérülten állt oda védeni, és talán egyedül a karácsonyi, Everton elleni meccs ment el a rossz öklözése miatt. Viszont a védései meg hozták a pontokat rendesen. Most semmit nem tehetett. Ilyen négyessel maga előtt is bemutatott két bravúros védést.

15 Tovább

PL 26. forduló: Mi várható a bajnok ellen?

Szombaton kora este a Chelsea vendége lesz a Newcastle. Londonban nem nagyon szeretünk játszani, de ha valamikor, most lehet bizakodni az esetleges pontszerzésben. Amióta Roman Abramovics a tulajdonos, ilyen gyatra teljesítményt még nem nyújottak a Kékek, akiknek a szezonját kb. egy BL győzelem menthetné meg, ami elsőre elég vadul hangzik. Sérülések, csapaton belüli ellentétek, José Mourinho buk(tat)ása, mind olyan tényezők, amik negatívan befolyásolják a Chelsea 2015/2016-os idényét. Guus Hiddink pedig egyelőre csak egy tűzoltó, nem pedig megmentő.

peremier league Mark29 Chelsea

Valószínűleg mostantól kezdve erre az okfejtésre alapozza majd minden edző és manager azt a mentális felkészítést, amit a játékosainak tart a Chelsea elleni pályáralépés előtt. Csakhogy ez még nem jelent semmit. Ez a Chelsea ugyanúgy egy erős csapat, ahogy eddig is voltak, akik ha elkapják a fonalat, akkor bárkit képesek legyőzni. A Newcastle pedig ugyanaz a kiszámíthatatlan együttes, akik bármikor képesek értékelhetetlen játékkal kikapni, viszont a bravúr is ott bújkál bennük. Ezek után mi lesz szombat délután? Bármi előfordulhat.

13 Tovább

PL 25. forduló: 9 pontos meccs a WBA ellen

Szombaton délután 16:00 órakor 9 pontos meccset játszunk a West Bromwich Albion ellen. Igen, ez egy ennyire fontos meccs lesz a bennmaradás szempontjából. Hazai pályán, egy verhető csapat ellen. Egy olyan csapat ellen, akik a Premier League érában eddig 11 alkalommal látogattal a St. James' Parkba, és csak két alkalommal tudtak győztesen távozni. Három döntetlen mellett hatszor a Newcastle szerezte meg a 3 pontot. Ideje begyűjteni a hetedik győzelmet is. Nagyon kellene.

WBA Permier League Mark29

Egyelőre a padlón vagyunk, pedig a körülményekre tényleg nem panaszkodhatunk. Van egy hulladék Aston Villa, egy nagyon gyenge Sunderland mögöttünk, előttünk pedig bénázik a Norwich és a Swansea, de igazából a Bournemouth és a West Brom sem lehet nyugodt. Hatalmas szerencse, hogy más csapatok is vergődnek, mert így legalább nem reménytelen a bennmaradásért vívott harc. Viszont ahogy fogynak a fordulók, úgy fogynak a lehetőseégek is.

3 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: A Newcastle segít!

Nem megy a csapatának? Régóta nyeretlen? A managere alatt inog a kispad? A játékosai mentálisan a mélyen vannak? Idegesek a szurkolók? Van megoldás! Meccseljen a Newcastle ellen! A siker nem marad el.

everton Premier League Mark29

Valami ehhez hasonló promó szöveggel lehetne eladni azt a förtelmet, amit Steve McClaren és a fiúk szerda este műveltek. Nem sokkal a meccs után még mindig érthetetlen, hogy hogyan lehetett ennyire brutális módon kinyírni saját magunkat a Goodison Parkban. Megoldást persze a hajtás után sem fog olvasni senki, csak a szokásos költői kérdéseket, és pár unalomig hajtogatott javaslatot.

7 Tovább

PL 24. forduló: Az "ablak" és az Everton

Szerdán este a Premier League 24. fordulójában az Everton otthonába látogat kedvenc csapatunk. Kipihenten, felgyógyultan, megerősödve utazik a keret a Goodison Parkba, hogy visszavágjon azért a fájdalmas, utolsó pillanatban elszenvedett vereségért. Nem is olyan régen, a Boxing Day-en történt, hogy egy kiegyensúlyozott meccsen a hosszabbításban fejelt gólt Tom Cleverley, egy buta védelmi hiba után.

Premier League Mark29 Everton Townsend Shelvey Doumbia beharangozó
Seydou Doumbia, a negyedik szerzemény

Sajnos elég sok ilyen eseménynek lehettünk tanúi idén, nem véletlen, hogy mindössze a tabella 18. helyén szerénykedünk. Valószínűleg pont ezért, na meg a tavaly tavszi gyalázatos szereplés miatt is, Newcastle vezetősége sokkal többet tett meg a keret megerősítésére a 2015/2016-os szezon átigazolási időszakaiban, mint korábban a teljes Mike Ashley érában. A két periódus alatt 100 millió font elköltésére kapott engedélyt a tulajdonostól a négytagú igazgatótanács, és szépen ki is lett volna használva ez az összeg, ha az utolsó napon a terveink szerint alakulnak az események. Nem így lett, de azért nincs okunk a panaszra.

2 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Csatárlesen

Andros Townsend leigazolása építkezés, nem pedig tűzoltás volt. A Newcastle vezetősége látszólag úgy tesz, mintha nem a kiésés elleni harc lenne a legfőbb cél. Legalább is az eddigi három januári igazolásból kettő erre utal. Mert bár örülünk Saivetnek és Townsendnek is, de valójában egyedül Jojo Shelvey az, akire feltérlenül szükség volt, hogy valami elképzelés legyen végre a támadójátékban. Az igazán égető problémák viszont pont nem középen, hanem hátul és elöl vannak. A védelemben minőségi, de - a sérülések miatt - főleg mennyiségi szempontból szükséges új emberek igazolása, míg elöl kell valaki, aki 8-10 góllal lehozná a tavaszt. A vezetőség megint azt mondta, hogy a háttérben folyó tárgyalások miatt nem illdomos senkit sem említeni név szerint, de a média az alábbi nevekkel foglalkozott a napokban.

Mark29 átigazolások Berahino Gomis Remy Lacazette Rhodes Newcastle

A fenti ötösben vannak új, és állandó kiszemeltek is. Van akit jó eséllyel le lehet igazolni, és van akivel szinte felesleges foglalkozni. Hajtás után rövid latolgatás.

52 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Andros Townsend #25

Tegnap hivatalossá vált, amit sejteni lehetett, Andros Townsend Newcastlebe szerződött öt és fél évre. A 25-ös mezt fogja viselni, és elvileg az Everton ellen bevethető lesz szűk egy hét múlva. A 24 éves szélső állítása szerint könnyen döntött. Amint meghallotta, hogy a Newcastle érdeklődik iránta, csak ez a klub érdekelte. Tottenham nevelésként fájó szívvel hagyta el a Spurst, de valljuk be, nem volt más választása. Pochettino nem találta a helyét, és így minimális játékidőt kapott. Elvileg mindenki így járt a legjobban.

Mark29 átigazolások Townsend

A Sky információi szerint az egész transzfer 21 millió fontba kerül a klubnak, amiből 12 milliót most fizettek ki, a maradék 9 millió pedig a játékos heti 55 ezer fontos fizetése a szerződése időtartamára. Megérte? A Tottenhamnak biztosan, hiszen a reálisnál nagyobb összeget kapott egy "perememberért". Androsnak pláne, mert több lesz a fizetése, és valószínűleg többet fog játszani. A Newcastlenek? Pár hét alatt kiderül.

4 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Háromból semmi

Botrányos, elkeserítő, kiábrándító. Ez a három szó jellemzi az egész szezonunkat, ahogyan remek sablon a 2015/2016-os évadra mindhárom Watford elleni találkozónk is. A "Lódarazsak" fullánkjába eddig két bajnokin és egy FA kupa meccsen sikerült belefutni. Először botrányosan játszottunk ellenük, aztán sokkal jobbak voltunk náluk, majd végül egy "se íze, se bűze" meccset sikerült összehozni. A végeredmény viszont minden esetben ugyanaz lett. Háromból semmi. Három verség, nulla pont.

watford premier league Mark29
Lascelles szépítő gólja hiába jött még elvileg időben

Egyre fogynak a meccsek, és már abban a szakaszban vagyunk, hogy el kellene kezdeni idegenben is pontokat gyűjtögetni. A "riválisaink" (Aston Villa, Sunderland, Bournemouth, Swansea) ugyanis ezt teszik. Hajtás után rövid helyzetkép.

31 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Ismét „klasszikus” született

Tegnap este megint egy olyan Newcastle United - Manchester United meccset láthattunk, ami joggal kérheti felvételét a Premier League klasszikusai közé. A két klub közös történelme során nem ez az első ilyen összecsapás. Az elmúlt 23 évben volt már 4:3 ide és oda is, ahogyan 5:0 is, ide és oda is. Most már van egy jó kis 3:3 is.

Premier League Mark29 Manchester United
Dummett a meccs végén eddigi pályafutása legnagyobb gólját ragasztotta

Az őszi és a tavaszi, azaz a nyári (augusztus 22.) és a téli (január 12.) találkozók egyaránt döntetlenre végződtek tehát, de amíg az Old Traffordon egy nem túl eseménydús 0:0-át láthattunk, most gólokban és izgalmakban gazdag 90 percet produkáltak. Hajtás után az összefoglaló.

7 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Megint 0-1, kiesés az FA kupából

Tegnap délután semmi különös nem történt. Megint játszott a Newcastle, ezúttal az FA kupában, a Watford ellen. Steve McClaren tanítványainak nem hogy megint megvoltak a ziccereik, de ezúttal uralták is a mérkőzést. Ettől függetlenül megint a szokásos forgatókönyvet láthattuk. A helyzeteket megint nem tudták értékesíteni, viszont megint jött egy gól az ellenféltől - na jó most nem az utolsó 15 percben - és megint vereség lett a vége. Zsinórban negyedszer 0:1, miközben mindegyik találkozón legalább három ziccert hibáztak Mitrovicék.

newcastle Mark29 FA kupa

Hátul pedig mindig adódik egy baki, amiből bemegy az az egy gól. Az Everton és a West Brom ellen a kapusok hibáztak, az Arsenal ellen Perez védekezett rosszul. Ezúttal pedig a szezon legjobbja, Georginio Wijnaldum passzolt hátra egy labdát, amire a védők nem számítottak, Troy Deeney viszont igen. Hajtás után a meccs összefoglalója.

10 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek