Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tippversenyünk 24. fordulója - Newcastle United - Sheffield Wednesday 2016.12.26. 20:45

tippverseny Mark29 champo

Karácsony másnapján este - mintegy az ünnep lezárásaként - a szarkák összecsapnak a baglyokkal. Hogy ne távolodjunk el nagyon a madaraktól: a sirályok közben nagyon nyomul mögöttünk, ezért ha az újévet is a tabella élén akarjuk tölteni, akkor nem szabad hibázni. Ne felejtsétek, tévés meccs, úgyhogy mi is élőben követhetjük az összecsapást.

A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - Sheffield Wednesday 2016.12.26. 20:45

A speciális kérdés: Kihasználja-e a Newcastle mindhárom cserelehetőségét?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):


Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

0 Tovább

Championship 23. forduló: Sheffield Wednesday

Mark29 champo

Karácsony másnapján a Sheffield Wednesday látogat a St. James' Parkba. A 20:45-kor kezdődő mérkőzést a Sky Sports élőben adja, ami annyit jelent, hogy jó minőségű netes streamen is látható lesz az ünnepi összecsapás.

A rövid beharangozó már kicsit foglalkozik az elmúlt napok pletyka hadjáratával, és egyben előre is vetíti, hogy mire számíthatunk januárban. Hajtás után a részletek.

15 Tovább

Championship 21. forduló: Wigan Athletic

Mark29 Champo

A Birmingham City elleni, 4:0-ás győzelemmel remélhetőleg visszatalált a csapat a helyes útra. A legjobb lenne ismét egy kilenc meccses nyerő széria, ehhez viszont szerda este egy nagyon nehéz ellenfelet kellene legyőzni. Hiába utolsó előtti jelenleg a Wigan, a DW Stadionban nem sok sikerélménye volt eddig a Newcastlenek.

3 Tovább

Championship 19. forduló: Nottingham Forest

champo Mark29

Pénteken este 20.45-kor folytatódik a Championship, méghozzá egy Sky Sports által élőben közvetítendő Newcastle meccsel. Az ellenfél a Nottingham Forest lesz. Az utolsó idegenbeli bajnoki ellenük szintén a Champoban volt, és akkor, 2009 októberében Dexter Blackstock góljával a Forest otthon tudta tartani a három pontot. Most ennek nem szabad megtörténnie.

32 Tovább

Championship 17. forduló: Blackburn Rovers

Mark29 Champo

Szombaton délután a Blackburn Rovers elleni hazai meccsel kezdetét veszi egy őrült sorozat a Newcastle számára. Hat nap alatt három mérkőzést kell abszolválni. Kedden ugyanis a Hull elleni Ligakupa meccs következik, pénteken pedig újabb bajnoki, ezúttal a Nottingham Forest otthonában. Az majd egy TV-s meccs lesz december 2-án, ez a mostani viszont nem. Marad a rádió, és a Sky Sports esemény követése, aminek köszönhetően minden fontosabb történésről értesülhetünk pár perc csúszással.

Igazi erőpróba következik, elsőként tehát a Blackburn vendégszereplésével. 20 éve ez egy hatalmas rangadó lett volna a Premier Leagueben, ma egy Champo meccs, de rangadónak nem mondanánk. A Blackburnnek esélye sincs, hogy újra az első osztályban játszon, sőt a jelenleg kieső helyen tanyáznak. Legutóbb a St. James' Parkban a 2011/2012-es szezonban Demba Ba mesterhármasával 3:1-re nyert a Newcastle, most is valami hasonló eredmény lenne a realitás.

7 Tovább

Championship 17. forduló: Leeds United

champo Mark29

Vasárnap délután, 14:15-kor egy igazi rangadóval folytatódik a Newcastle számára a Championship. Az ellenfél az utóbbi fordulókban remek formában játszó Leeds United lesz, és az Elland Roadon olyan futball délután várható, amelyre hosszú évek ótan nem volt példa. A mérkőzés szomorú megemlékezéssel indul majd. A 11. percben a közönség állva fogja megtapsolni a két klub életében egyaránt fontos szerepet játszó, egy hét híján pontosan öt évvel ezelőtt elhunyt Gary Speedet.

A Championship jelenlegi állásáról, az erőviszonyok alakulásáról a héten a Britannia oldalán jelent meg írásom (katt IDE, ha még nem olvastátok), most pedig következzen kimondottan ennek a meccsnek a beharangozója.

1 Tovább

Tippversenyünk 17. fordulója -> Newcastle United - Cardiff City 2016.11.05. 16:00 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

tippverseny Mark29 Champo

Állítólag Dwight Gayle teljesen felépült, így aztán Rafa Beníteznek azzal a kellemes dilemmával kell szembenéznie, hogy Gaye vagy Mitrovic, esetleg Gayle és Mitrovic kezdjen-e? Matt Ritchie sárga lapok miatt hiányzik. 

A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - Cardiff City 2016.11.05. 16:00

A speciális kérdés: Lesz-e öngól és/vagy kiállítás a mérkőzésen.

Az IGEN válaszok arra vonatkoznak, hogy bármelyik bekövetkezik (nem kell mindkettőnek), a NEM viszont arra, hogy egyik sem.

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

0 Tovább

Championship 16. forduló: Cardiff City

Mark29 champo

Szombat délután a Cardiff City-t fogadjuk a St. James' Parkban. Ha a tabellára nézünk, akkor ez egy kötelező Newcastle győzelem. Ha a statisztikákat nézzük, akkor is. Ha a keretek minőségét, akkor meg pláne. Pont ezért nem szabad fél vállról venni.

1 Tovább

Championship 14. forduló: Ipswich Town

Champo Mark29

Holnap folytatódik a bajnokság, a Newcastle az Ipswich Town csapatát fogadja. Kedden magabiztos játékkal győztük le a Barnsley-t idegenben, és a Norwich döntetlenjének, valamint a Huddersfield vereségének köszönhetően a szezon során először a tabella élére kerültünk. Már csak meg kell tartani ezt a pozíciót a hátralévő harminchárom fordulóban.

5 Tovább

Championship 13. forduló: Barnsley

champo Mark29

Ma este 20:45-től az Oakwell stadionban, a Barnsley FC vendégeként lép pályára a Newcastle United. A cél egyértelmű. A bajnokságot jól kezdő, de az utóbbi időben látványosan visszaeső hazaiakat is le kell győzni. A csapatot mindenképpen segíteni fogja, hogy 6000 vendég szurkoló lehet jelen a stadionban, amiért dícséret illeti a Barnsley vezetőségét. Hajtás után harangozás.

11 Tovább

Championship 12. forduló: Brentford

Mark29 Champo

Kéthetes szünet után visszatér a Championship, a Newcastle pedig folytatja a hadjáratát, melynek célja a visszajutás a Premier Leaguebe. A következő 21 napban 6 tétmeccsen játszunk, az öt bajnoki mellett ugyanis lesz még egy Ligakupa meccsünk is a Preston North End ellen. Ne szaladjunk azonban ennyire előre. A holnapi ellenfelünk az előző szezonban a kilencedik helyen végző, jelenleg pedig a hetedik helyen tanyázó Brentford lesz. Extra rövid beharangozó.

5 Tovább

Championship 11. forduló: Rotherham United

champo Mark29

Holnap délután a liga utolsó helyezettjéhez látogatunk. A cél egyértelmű: meg kell szerezni a három pontot. A forduló után kéthetes válogatott szünet következik a VB selejtezők miatt, amit jó lenne mindenképpen dobogós helyről, adott esetben akár az élről megkezdeni. A szerdai Norwich elleni thriller erőt kell hogy adjon a fiúknak. Remélhetőleg a mesterhármast szerző Dwight Gayle folytatja a gólgyártást. Sőt, reméljük egy gyengébb védelem ellen még hatékonyabb is lesz, ha azt vesszük, hogy a Norwich kapujába akár hat gólt is bepakolhatott volna.

1 Tovább

Championship 10. forduló: Norwich City

champo Mark29

Ma este, a 10. forduló zárómeccsén a Norwich City látogat a St. James' Parkba, ahol valószínűleg telt ház előtt játszhatnak a csapatok. A jobbra található tabellát nézve lehet számolgatni. Egy győzelmmel a harmadik helyre ugrunk fel. Egy döntetlennel - hála a QPR elleni gólarány javító meccsnek - a negyedik helyre kerülünk, míg egy vereséggel maradunk a kilencedik pozícióban. Illetve egy négygólos vereség esetén csúszhatunk vissza a tizedik helyre. Az utóbbi verzók azonban nem alternatívák. A győzelem a cél, főleg hazai pályán, és főleg egy olyan csapat ellen, amelyik az egyik fő riválisunk lehet a feljutásért vívott harcban.

2 Tovább

Championship 6. forduló - Derby County

champo Mark29 derby feladat
2010. február: az utolsó összecsapás

Szombaton kora este a Pride Park Stadionba látogat a Newcastle Unted, hogy megmérkőzzön a bajnokságot eléggé visszafogottan kezdő Derby County együttesével. A két hetes szünet, és az átigazolási időszak lezárása után mindkét klub reménykedik benne, hogy sikeres hétvégéje lesz. Csak amíg a Newcastle számára ez az elmúlt hetekben megkezdett út folytatása, addig a Derby szeretne kizökkenni az eredménytelenségből. A feladat mindkét fél számára adott.

2 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Visszaszámlálás 

champo Mark29

Ma van a "Deadline Day", azaz a nyári átigazolási időszak utolsó napja. Érkező oldalon Rafa Benítez és a Newcastle majdnem készen van. Egy hivatalos bejelentésre várunk, és lehet még egy meglepetés transzfer is az utolsó órákban. Emellett gőzerővel zajlik (zajlana) a keret kitakarítása is, aminek kapcsán természetsen az a legnagyobb kérdés, hogy marad-e Moussa Sissoko? A mosolygós francián kívül persze mehetnek mások is. Hogy kik ők, és kik lehetnek még az érkezők, azt a hajtás után olvashatjátok.

28 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: csütörtöktől pihenő

átigazolások Champo Mark29Ahogyan azt várni lehetett, a Championship repülő rajtot vett. Négy hét alatt lement öt forduló és egy kör a Ligakupában. A Newcastle pedig két elpocsékolt 90 perc után kiengedte a kéziféket, és végre olyan eredményeket (és lassan olyan játékot is) hoz, amit mind vártunk tőlük. A hétvégi 2:0-ás győzelem a Brighton ellen (a képen a gólszerzők, Shelvey és Lascelles) megmutatta, hogy hogyan kell minden tekintetben lejátszani a pályáról egy Champo szinten jó, a feljutásért harcoló klubot. Most két hét szünet következik, de igazán pihenni majd csak csütörtöktől lehet. Addig ugyanis tart az átigazolási időszak és egy érkezőre, na meg pár távozóra is számítani lehet még. Hajtás után az összefoglaló és egy kis értékelés.

5 Tovább

Championship 5. forduló: Brighton & Hove Albion

champo Mark29Szombaton 18:30-kor, a Sky Sports által élőben közvetített (azaz streamek segítségével számunkra is nyomon követhető) mérkőzésen fogadjuk a Brighton & Hove Albion csapatát. A Sirályok a Champo mezőnyében komoly kihívknak számítanak. Egy olyan csapat, akik évek óta tudatosan építkeznek, és egyre közelebb vannak a Premier Leaguebe jutáshoz. Managerük az a Chris Hughton, aki hét évvel ezelőtt simán juttatta vissza a Newcastlet az első osztályba. Hajtás után beharang. Röviden, tömören.

14 Tovább

Championship 4. forduló: Bristol City

champo Mark29

A magabiztos, Reading elleni hétközi győzelem után nincs megállás, a Champo robog tovább. A következő egy hét alatt három mérkőzést játszik a Newcastle, elsőként szombaton, a Bristol City otthonában. Rolando Aarons a nevelőegyesületéhez tér vissza, a városba, ahol gyermekkorát töltötte. Persze nem nosztalgiázni mennek a srácok, hanem pontokért. Hajtás után a hajtásról.

11 Tovább

Championship 2. forduló: Huddersfield Town

champo beharangozó Mark29

Szombaton délután a Championship második fordulójában lejátsza első hazai meccsét a Newcastle United. Az ellenfél a Huddersfield Town lesz, akik győzelemmel kezdték a bajnokságot, így aztán viszonyag nyugodtan mehetnek a St. James' Parkba. Már ha ez egyáltalán egyetlen csapat számára is lehetséges lesz ebben a szezonban. Hajtás után akár esély latolgatás is lehetne, de valójában mind tudjuk, hogy csak a győzelem elfogadható opció.

35 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Ébresztő!

Mark29 Fulham Champo review

"It was a wake up call!" nyilatkozta Rafa Benitez a Fulham elleni 1:0-ra elveszített nyitómeccset követően. Bizony, ez egy ébresztő volt a srácoknak, se több, se kevesebb. Két nappal a történtek után, nevetségesnek tartom, hogy nem csak magát szurkolónak valló kommentelők, de újságírók, és szakértők véleménye is 180 fokot fordult a csapat kapcsán 90 perc lefortgása alatt. Péntek estig Benitez és a Newcastle volt a szuper esélyes. A Championship mezőnyében a legjobb keret, a legjobb edzővel. Jaj, szegény elenfelek, mit fognak kapni. A felkészülési meccsek is jól sikerültek, az igazolások is valódi erősítést jelentenek. A nap se megy le többet. Ehhez képest történt ami történt. Egy szoros vereség, és mindenki rögtön arról beszél, hogy a Newcastle lebecsülte a mezőnyt, Rafa Benítez pedig mégsem megváltó. Hajtás után ahogyan én láttam.

15 Tovább
12
»

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek