Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Boldog Születésnapot Gazza!

Mark29 britannia Gazza

Szülinapost köszöntünk! 50 éves lett a Newcastle, a Tottenham, a Glasgow Rangers és az angol válogatott legendája Paul Gascoigne. Az egész élete egy merő hullámvasút, amiben a mélypontok sajnos a kezdetektől fogva olyan súlyosak voltak, hogy igazán a csúcsra sohasem tudott feljutni.

4 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Egy kis Britannia...

A tegnapi napon a Britannia Blog podcast második adásában szerepeltem. Volt benne szó Mourinhoról, az Arsenalról, és természetesen a Newcastle-ről is.

Offline verzió ITT!

Ha van kedvetek hallgassátok!

Hajrá Newcastle!

Mark29

3 Tovább

PL 28. forduló: Stoke City

Egy hideg, esős este a Britanniában. Ez most nem a Britannia blognak a népszerűsítése, ahol szintén publikálni szoktam (na jó egy kicsit annak is), hanem a ma este várható körülmények. A mindig hideg Britannia stadion, a mindig zajos "Fazekasok", és a mindig kemény, de most már jól is játszó Stoke City. Ez már nem Tony Pulis együttese, ahol a legfőbb taktikai elem Rory Delap negyven méteres bedobása volt.

premier league Stoke City Britannia Mark29

Az előző bajnokság első felében, 2014 őszén, azaz lassan másfél éve vendégesekedtünk a Stoke City-nél. Szakadt az eső, pocsék volt a meccs, és egy Peter Crouch fejes góllal nyertek a hazaiak. A fenti kép ezt a momentumot örökíti meg. Tisztán látható, hogy vacak az időjárás, de Coloccini ettől függetlenül esélytelen a fejpárbajban. A kapitány most biztosan nem lép pályára, de most ez nem számít. Nem számíthat. Nyerni kell, de minimum pontot szerezni. Hogy hogyan? A hajtás után egy-két tipp.

20 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek