Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

West Ham - PL 14. forduló

meccs_előzetes preview newcastle_west_ham beharangozóZsinórban három győzelem után, ma délután (16:009 hazai pályán fogadjuk a West Ham United csapatát.

0 Tovább

Championship 22. forduló: Burton Albion

Mark29 beharangozó Championship

Holnap délután igazi premiert rendeznek a Championshipben, ugyanis ezelőtt még soha nem került sor a Burton Albion és a Newcastle United között futball mérkőzésre. A 11 évvel ezelőtt épült Pirelli stadion 6.912 fő befogadására alkalmas, amiből 2034 az ülőhely. Kellemes, kultúrált kis ékszerdoboz az angol foci kincseskamrájában. A Szarkák pedig egyértelműen rabolni mennek. Három pont a zsákmány, amit kinéztek.

7 Tovább

Championship 2. forduló: Huddersfield Town

champo beharangozó Mark29

Szombaton délután a Championship második fordulójában lejátsza első hazai meccsét a Newcastle United. Az ellenfél a Huddersfield Town lesz, akik győzelemmel kezdték a bajnokságot, így aztán viszonyag nyugodtan mehetnek a St. James' Parkba. Már ha ez egyáltalán egyetlen csapat számára is lehetséges lesz ebben a szezonban. Hajtás után akár esély latolgatás is lehetne, de valójában mind tudjuk, hogy csak a győzelem elfogadható opció.

35 Tovább

Championship 1. forduló: Fulham

beharangozó Mark29 Fulham

"Érzem a szeretet és a szenvedélyt ebben a városban, és viszonoznom kell ezt a szurkolóknak." Rafa Benitez szavai tökéletesen jellemzik azt a harmónikus állapotot, ami a vezetőség, a manager, a csapat és a szurkolók között van. Nem tudom, hogy Sir Bobby Robson newcastle-i edzősködése óta volt-e hasonló a helyzet, de nem hinném. Most tehát öröm, boldogság van, viszont holnap kezdődik egy 46 részes szakítópróba. Hajtás után beharang.

48 Tovább

PL 24. forduló: Az "ablak" és az Everton

Szerdán este a Premier League 24. fordulójában az Everton otthonába látogat kedvenc csapatunk. Kipihenten, felgyógyultan, megerősödve utazik a keret a Goodison Parkba, hogy visszavágjon azért a fájdalmas, utolsó pillanatban elszenvedett vereségért. Nem is olyan régen, a Boxing Day-en történt, hogy egy kiegyensúlyozott meccsen a hosszabbításban fejelt gólt Tom Cleverley, egy buta védelmi hiba után.

Premier League Mark29 Everton Townsend Shelvey Doumbia beharangozó
Seydou Doumbia, a negyedik szerzemény

Sajnos elég sok ilyen eseménynek lehettünk tanúi idén, nem véletlen, hogy mindössze a tabella 18. helyén szerénykedünk. Valószínűleg pont ezért, na meg a tavaly tavszi gyalázatos szereplés miatt is, Newcastle vezetősége sokkal többet tett meg a keret megerősítésére a 2015/2016-os szezon átigazolási időszakaiban, mint korábban a teljes Mike Ashley érában. A két periódus alatt 100 millió font elköltésére kapott engedélyt a tulajdonostól a négytagú igazgatótanács, és szépen ki is lett volna használva ez az összeg, ha az utolsó napon a terveink szerint alakulnak az események. Nem így lett, de azért nincs okunk a panaszra.

2 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek