Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Vereséggel kezdte a csapat 2020-at

A Newcastle United tegnap délután 3-0-ás vereséget szenvedett el hazai pályán a Lejeunecester Leicester City ellenében. Így zsinórban a harmadik mérkőzését vesztette el a csapat a PL-ben.

0 Tovább

Preview: Tottenham-Newcastle

A Premier League harmadik játéknapján a (tavalyi BL döntős) Tottenham Hotspur csapatához látogatunk idegenbe, a Tottenham Hotspur Stadiumba.

0 Tovább

Átigazolási célpont lesen

Ahogy közeledik a januári átigazolási időszak, úgy fognak egyre több és több nevet bedobni a sajtóban, mint lehetséges erősítés a csapat számára. A keretre egyébként is ráférne az erősítés, az már más kérdés, hogy Mike Ashley (már ha még ő lesz akkor is az elnök, erre van nagyobb esély) mennyit fog áldozni erre a célra januárban?

0 Tovább

Southampton - PL 10. forduló

southampton_newcastle premier_league pl 10.fordulóSzombat délután a St Mary's-ben lép pályára a csapat, a 16. helyen álló Southampton lesz az ellenfél a bajnokságban.

0 Tovább

Tottenham Hotspur - PL 1. forduló

Mark29 PL

Vasárnap indul a bajnokság, ezért jelentkezünk az első forduló behaangozójával. Részben ott folytatja a csapat, ahol szűk másfél éve abbahagyta, hiszen az utolsó Premier League mérkőzésünkön is a Tottenham volt az ellenfél. Másrészt viszont remélhetőelg egy sokkal eredményesebb szezont tudunk majd felmutatni, mint amilyen a 2015/2016-os volt.

A nyár folyamán a blog bejegyzéseinek száma jelentősen lecsökkent. Ennek oka az volt, hogy több mint ötven játékosról pletykáltak már a Newcastle kapcsán, ezért még az átigazolásos pletykákat sem tudtuk volna aktuálisan közzétenni. Szinte minden nap jött 1-2 új név a kalapba, 1-2 régebbit pedig megcáfoltak. Persze azért figyeltük a piacot, és ahogyan itt is jeleztük, a blog HIVATALOS FACEBOOK OLDALÁN igyekeztünk minden nap valami érdekességet közzé tenni. Apropó Facebook. A közösségi oldalunk látogatása tavasz óta több mint száz fővel gyarapodott, és immár megközelíti a 300 főt. Reklámok, robot lájkok nélkül. Ismerve a Newcastle hazai szurkolói bázisát, ez mindenképpen előrelépés, köszönjük!

30 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek