Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lascelles: "Mitrovic rémálom a védők számára"

A Newcastle United a hétvégén hazai pályán, a sereghajtó Fulham ellen lép pályára a bajnokságban. Lascelles pedig korábbi csapattársával, Aleksandar Mitrovic-val néz majd farkasszemet a pályán.

0 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: a fekete-fehér valóság?

A tegnapi hírek hallatán nem tudtam eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Komolyan mondom, nem is érdekelt, hogy igaz-e a goal.com oldalán olvasható cikk, mert maga a jelenség sajnos nagyon is hihető. Azt olvastam valahol, hogy egy hazugságot úgy lehet a legkönnyebben elhitetni, hogy ha a nagy része igaz. Egyből ez a mondás jutott eszembe. Na, de miről is van szó? Tegnapi, franciaországi hírek szerint Alexandre Lacazette-ért a Newcastle United tett egy 18.5 millió fontos ajánlatot, amit az Olympique Lyon csípőből visszautasított. Később a Newcastle részéről lenyilatkozták, hogy semmilyen megkeresés nem ment, nem is értik ezt a történetet. Ehhez képest ma hajnalban, a fenti cikkben arról írnak, hogy a Newcastle előállt egy második, immár 22 millió fontos ajánlattal. A franciák ezt már el is fogadták volna, viszont Lacazette kijelentette, hogy nem akar a Tyne partjára költözni.

Newcastle Lacazette Wijnaldum Mitrovic Thauvin McClaren
Lacazette-nek nem kell a Newcastle

Hogy mi igaz ebből a történetből, az nem is lényeges, mert ha nagyrészt kamu, a jelenleg Newcastleben fennálló állapotok alapján ez akkor is egy hihető, kerek sztori.

0 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek