Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Lascelles: "Mitrovic rémálom a védők számára"

A Newcastle United a hétvégén hazai pályán, a sereghajtó Fulham ellen lép pályára a bajnokságban. Lascelles pedig korábbi csapattársával, Aleksandar Mitrovic-val néz majd farkasszemet a pályán.

0 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Ébresztő!

Mark29 Fulham Champo review

"It was a wake up call!" nyilatkozta Rafa Benitez a Fulham elleni 1:0-ra elveszített nyitómeccset követően. Bizony, ez egy ébresztő volt a srácoknak, se több, se kevesebb. Két nappal a történtek után, nevetségesnek tartom, hogy nem csak magát szurkolónak valló kommentelők, de újságírók, és szakértők véleménye is 180 fokot fordult a csapat kapcsán 90 perc lefortgása alatt. Péntek estig Benitez és a Newcastle volt a szuper esélyes. A Championship mezőnyében a legjobb keret, a legjobb edzővel. Jaj, szegény elenfelek, mit fognak kapni. A felkészülési meccsek is jól sikerültek, az igazolások is valódi erősítést jelentenek. A nap se megy le többet. Ehhez képest történt ami történt. Egy szoros vereség, és mindenki rögtön arról beszél, hogy a Newcastle lebecsülte a mezőnyt, Rafa Benítez pedig mégsem megváltó. Hajtás után ahogyan én láttam.

15 Tovább

Championship 1. forduló: Fulham

beharangozó Mark29 Fulham

"Érzem a szeretet és a szenvedélyt ebben a városban, és viszonoznom kell ezt a szurkolóknak." Rafa Benitez szavai tökéletesen jellemzik azt a harmónikus állapotot, ami a vezetőség, a manager, a csapat és a szurkolók között van. Nem tudom, hogy Sir Bobby Robson newcastle-i edzősködése óta volt-e hasonló a helyzet, de nem hinném. Most tehát öröm, boldogság van, viszont holnap kezdődik egy 46 részes szakítópróba. Hajtás után beharang.

48 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek