Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Tippversenyünk 39. fordulója -> Newcastle United - Crystal Palace 2016.04.30. 16:00 - A TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK

"Bitztos vagyok benne, hogy a Newcastle meg fogja nyerni a Crystal Palace elleni mérkőzést. Ha tehetném, fogadnék is rájuk." Ez a mondat nem mástól, mint Sam Allardyce-tól származik, aki már két napja megkezdte a leléktani hadviselést a hétvégi forduló előtt. Ahelyett, hogy Sunderland következő, a Britannia stadionban esedékes, Stoke elleni mérkőzésével foglalkozna, sejtelmesen utalgatott arra, hogy a Newcastle-nek milyen könnyű dolga lesz. A Palace bejutott az FA kupa döntőjébe, nem érdekli őket a bajnokság, stb... Kb. annyi hiányzott, hogy benyögje, Pardew leadja a meccset.

tippverseny Crystal Palace Mark29

Persze azt kívánom legyen igaza, és szerzzük meg mind a három pontot! A Palace ellen tavaly, még Pardew-val a kispadon egy 3:3-as mérkőzést játszottunk a St. James' Parkban.  Ősszel pedig szintén hat gól esett a két csapat meccsén, csak sajnos ebből ötöt a Palace vállalt.

Most is lesz gólzápor?

TIPPEKET E-MAILBEN VÁRJUK, a newcastleblogtipp@gmail.com-ra!

Newcastle United - Crystal Palace 2016.04.30. 16:00

A speciális kérdés: Lesze-e 4 vagy több gól a mérkőzésen?

A tippeket várjuk a lenti minta alapján (legkésőbb a mérkőzés kezdete előtt 10 perccel):

Játékban szereplő név:

Végeredmény:

Gólszerzők: .......... ill. ..............

Speciális kérdésre a válasz:

További jó tippelést mindenkinek!

Hajrá Newcastle!

Mark29

1 Tovább

PL 36. forduló: Crystal Palace

Szombaton újabb fontos csatát kell megvívni a kiesés elleni háborúban. Egy olyan ütközetet, amit kötelező megnyerni. Már csak három találkozó maradt a szezonból, háromszor kilencven perc, hogy kivívjuk a bennmaradást. Az utolsó két meccsel egyelőre nem kell foglalkozni, mert az első lépés, hogy ezt a meccset hozza a csapat. Az ellenfél a Crystal Palace lesz, akik csúnyán elverték ősszel a Steve McClaren féle Newcastlet.

Crystal Palace Premier League Mark29

Amellett, hogy most már a győzelmi kényszer felülír olyan apróságokat, hogy kik lesznek az ellenfelek, azért nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy két régi ismerős is visszatér a St James" Parkba. Persze nem ez lesz Alan Pardew, Yohan Cabaye és a Newcastle első találkozása azután, hogy elhagyták a klubot, viszont a Geordiek földjére most lépnek először azóta, hogy - önszántukból - elhagyták a klubot. Sokmindenre számíthatnak, de szívélyes fogadtatásra biztosan nem.

25 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek