Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Championship 45. forduló: Cardiff City + az adóhatóság

championship Mark29

Két fordulóval a bajnokság vége előtt biztossá vált a Newcastle United feljutása a Premier League-be, így aztán akár azt is mondhatnánk, hogy tét nélküli mérkőzésen lépünk pályára Walesben. Természetesen ez nem teljesen igaz. A péntek esti - egyébként ismét TV-s - meccs megnyerésével komoly nyomást helyezhetnénk a Brightonra, akik másnap fogadják a teljesen kiszámíthatatlan Bristol City-t.

10 Tovább

Championship 22. forduló: Burton Albion

Mark29 beharangozó Championship

Holnap délután igazi premiert rendeznek a Championshipben, ugyanis ezelőtt még soha nem került sor a Burton Albion és a Newcastle United között futball mérkőzésre. A 11 évvel ezelőtt épült Pirelli stadion 6.912 fő befogadására alkalmas, amiből 2034 az ülőhely. Kellemes, kultúrált kis ékszerdoboz az angol foci kincseskamrájában. A Szarkák pedig egyértelműen rabolni mennek. Három pont a zsákmány, amit kinéztek.

7 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: A Rafaloution bukása?

bukas Mark29 newcastle championship

Legyünk őszinték magunkhoz. Bukásra áll a Newcastle United, és bukásra áll Rafa Benítez is. A spanyol szakember májusban egyszer már megbukott, amikor a csapat kiesett vele a Premier Leagueből. Aztán láthattunk valami kis pozitívumot is. Nem kullogott el másik "iskolába", hanem maradt, hogy javítson. Látszatra tanult a hibákból, és felmérte, hogy miben kell változtatni az eredményességhez. A "próba dolgozatok" - azaz az edzőmeccsek - jól is sikerültek, ezért a klub új marketing hadjáratot indított Rafaloution néven. Remek szlogen, vagy fáradt szójáték? Korai még eldönteni. Élesben mindenestre eddig két meccsből két vereség a mérleg. Szögezzük le, hogy szerencséje sincs a csapatnak, de nagyon nem is tesznek érte. Mindenki bőven a tudás alatt is teljesít. Megbukott a taktika, megbukott mentális felkészítés. Megbuktak az új igazolások és megbukott az új csapatkapitány. Bukás, bukás, bukás. A reblog SPRINT legújabb témája maga newcastlei valóság.

5 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: KIESTÜNK! Kommentárok, kommentár nélkül

Championship Mark29

Hajtás, kesergés, részvét, magyarázkodás...

12 Tovább

(Szarka)lábjegyzet: Másodosztály...

Premeier League Aston Villa Championship Mark29

Hölgyeim és Uraim, kedves olvasóink. Nincs más hátra, mint készülni a másodosztályra. A mai mérkőzést látva - valamit az egész szezont végigkövetve - sajnos teljesen jogosan. Hiába van még matematikai esély, az erőlködő, frusztrált, saját közönsége által kifütyült Aston Villa ellen csak egy 0:0-ás döntetlenre futotta, ezzel az eredménnyel pedig szerdán búcsúzhatunk a Premier League-től. Hajtás után egy kicsit a lassan valósággá váló rémálomról.

14 Tovább

PREMIER LEAGUE TABELLA

Előző mérkőzés

Következő mérkőzés

Facebook

Utolsó kommentek